Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen pojat arvottiin Serbian lohkoon EM-kisoissa

 

Suomen pojat arvottiin Serbian lohkoon EM-kisoissa


Suomi arvottiin edellisen Euroopan mestarin Serbian isännöimään lohkoon Belgradiin lentopallon alle 19-vuotiaiden EM-kisojen arvonnoissa Belgradissa perjantaina.  Kisat ovat 12.-21.4. ja toinen lohko pelataan Laktasissa, Bosnia-Hertsegovinassa.

Suomen ja Serbian lisäksi 2-lohkossa pelaavat Venäjä, Turkki, Ranska ja Bulgaria. Ranska on edellisten EM-kisojen hopeamaa ja Venäjä vei kaksi vuotta sitten pronssit.

1-lohkossa Laktasissa pelaavat Bosnia-Hertsegovina, Italia, Puola, Belgia, Slovenia ja Itävalta.

Kummastakin lohkosta kaksi parasta maata etenee välieriin ja kaksi seuraavaa pelaamaan sijoista 5-8. Kahdella viimeisellä maalla kisat loppuvat alkulohkoon.

Suomi pelaa jo kolmantena vuonna peräkkäin poikien EM-kisoihin.

Samassa tilaisuudessa poikien arvonnan kanssa arvottiin myös alle 18-vuotiaiden tyttöjen EM-kisojen lohkot. Lohko 1: Montenegro, Italia, Puola, Slovenia, Tshekki ja Kreikka. Lohko 2: Serbia, Turkki, Saksa, Ranska, Venäjä ja Hollanti.

EM-kisat ovat 29.3.-7.4. Lohko 1 pelataan Barissa, Montenegrossa ja lohko 2 Kladovossa, Serbiassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle