Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuori Tommi Pulli ilahdutti Calgaryssa B-ryhmän viidennellä sijallaan

 

Nuori Tommi Pulli ilahdutti Calgaryssa B-ryhmän viidennellä sijallaan


Vasta 20-vuotias Tommi Pulli teki suomalaisittain toisen päivän ilahduttavimman suorituksen Calgaryn maailmancup -luisteluissa. Hän paransi omaa ennätystään 1000 metrillä 1.09,28 uuteen ennätykseen 1.08,92 ja sijoittui sillä ajalla B-ryhmän viidenneksi. Näin hän otti kahdeksan maailmancup ­pistettä. Vaikka A- ja B-ryhmän ajat eivät olekaan täysin vertailukelpoisia, niin Pullin aika on kolme sadasosaa nopeampi kuin Pekka Koskelan A-ryhmän aika.

B-ryhmän 1000 metrin voitto meni yhdysvaltalaiselle Brian Hansenille. Hän luisteli matkan aikaan 1.07,98.

Markus Puolakka luisteli B-ryhmän 500 metriä. Puolakalla jäi kuitenkin matka kesken kaatumisen vuoksi. Naisedustajamme Elina Risku ei luistellut toisena päivänä kumpaakaan matkaa.

Sprintteriluistelijat jatkavat ensi viikonloppuna Salt Lake Cityssa. Siellä luistellaan sprinttereiden MM-kilpailut lauantaina ja sunnuntaina. Suomen edustajina ovat Pekka Koskela ja Mika Poutala.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle