Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Kangasala otti lauantaina täyden pistepotin

 

LP Kangasala otti lauantaina täyden pistepotin


LP Kangasala sai vastaansa sunnuntain kolmannessa naisten Mestaruusliigan ottelussa peränpitäjä Pislaplokin. Pislaplokin puolella joukkueessa on tapahtunut hieman muutoksia loukkaantumisten ja valmentajavaihdoksen myötä.

Heti ottelun alusta Pislaploki oli vaikeuksissa, kun Kangasala aiheutti tuhoja vahvan syöttönsä ansiosta ja hyvien hyökkäyksien kautta. Kun Kangasala onnistui koko seitsikkonsa voimin, niin Pislapolkin ainoita valopilkkuja erässä oli Kayla Walkerin hyökkäykset ja Outi Immosen taistelu takakentällä.

Toinen erä alkoi tasaisena, kun Pislaploki sai noukittua palloja peliin ja niin Walker, kuin Heta Rissasen hyökkäykset päätyivät kenttään. Kangasalan puolella onnistujina oli keskitorjujat Sherri Williams, Eveliina Smolander ja laidasta pisteitä takoi Magda Maras. Kangasalan ongelmana erässä oli aikaisemmissakin otteluissa vaivannut löysä tekeminen. Kangasalan peli palasi uomiinsa valmentaja Ismo Tahvanaisen aikalisän ja pelaajavaihtojen kautta.

Kolmannessa erässä Kangasala teki muutaman vaihdon aloituskuusikkoon, kun kentälle asteli edellisestä erästä poiketen passari Maria Tuominen ja edellisessä erässä kentällä piipahtanut Annika Kivioja. Muutaman pallon ajan LP Kangasalan peli oli lievää hakemista, kunnes palaset alkoivat loksahdella kohdalleen. Kangasalan puolella pallolle tehokkaimmin kyytiä antoi hakkuri Johanna Siuro. Pislaplokin yritti pyristellä perässä eteenkin Kelsey Blackin ja Anni Sorvojan tehoilla siinä onnistumatta.

Valmentajien kommentit:

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

- Ploki pisti vähemmän hanttiin mitä oletettiin. Onnistuttiin pelaamaan tasainen peli jokaisella osa-alueella. Vastaanotto oli meillä huonompi, kuin Plokilla, mutta laajalla rintamalla onnistuttiin. Pelaajamuutokset kentällä eivät sotkeneet peliämme, vaikka vaihdoimme keskitorjujia ja hakkureita. Pari viimeistä peliä ollut hieman halutonta pelaamista, mutta toivottavasti tämä avaa positiivisen tekemisen aallon.

Olli Nenonen, Pislaploki:

- Harmittaa, kun kahdessa pelissä saatu vastaanotto yli 60 prosentin, niin ei saada peliä avattua millään ilveellä. Hyökkäyspeli ei vaan kulje. Vaikka meillä on hyvähyökkäyksinen porukka, niin ei silti uskalleta hyökätä. Myös syöttöpeli vieraspeleissä on ongelma, rohkeuden puutetta vaiko ongelmana sali? Tulossa kotipeliputki ja likat ovat kuitenkin halukkaita näyttämään että osaavat pelata lentopalloa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle