Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Satu Natunen mukaan OrPon valmennustiimiin

 

Satu Natunen mukaan OrPon valmennustiimiin


Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue on sopinut Satu Natusen kanssa loppukauden osalta valmennusyhteistyöstä yhdessä päävalmentaja Tuomas Alatalon kanssa. 

OrPon manageri Jouko Ronkainen: Saimme vahvistusta valmennuspuolelle Tuomaksen avuksi, joka on tähän asti ollut aika yksin harjoitusten vetämisessä.  Satu vapautui ja otti pestin vastaan.  Taustaryhmää ei ole koskaan ollut liikaa.

Satu Natunen: Olen tässä odottavan mielenkiintoisissa tunnelmissa.  Vetäydyin HPK:sta koulun takia ja vietin muutaman päivän ilman lentopalloa.  Valmistun kesällä hierojaksi ja tässä mennään koulu edellä.  Kiva tulla OrPoon.  Täältä on hyviä muistoja.  Pidän Oriveden yleisöstä ja täällä lentopallon parissa työskentelevistä ihmisistä.  Olen kahtena iltana viikossa mukana harjoituksissa ja mennään peli kerrallaan kausi loppuun.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle