Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marjaana Pitkänen parhaana suomalaisena 21:s kympillä

 

Marjaana Pitkänen parhaana suomalaisena 21:s kympillä


Marjaana Pitkänen onnistui suomalaisista parhaiten naisten vapaan kympillä alle 23-vuotiaiden MM-kilpailuissa Tsekin Liberecissä. Pitkänen sijoittui 21:nneksi. Tanja Kauppinen oli 24:s ja Anni Kainulainen 38:s.

Lumisateessa käydyssä kilpailussa Pitkänen hävisi voiton vieneelle Norjan Ragnhild Hagalle 2.28,3.
”Keli oli kohtuurankka, sai kyllä tehdä töitä. Hiihto ei sinällään hirveän huonoltakaan tuntunut, mutta sijoitukseen en ole kovin tyytyväinen. Jäi kyllä lauantaille (yhdistelmähiihtoon) parannettavaa”, Pitkänen sanoi.
Tanja Kauppinen arveli ennakkoon pystyvänsä hyvänä päivänään parinkymmenen paikkeilla oleville sijoituksille.
”Oli ihan reilusti parempi hiihto kuin sprintissä. Koetin lähteä tasaisella vauhdilla, ja se onnistui kohtuullisesti. Viimeisellä kierroksella tuli sitten takkiin. Olen kuitenkin ihan kohtuutyytyväinen”, Kauppinen sanoi.

Perttu Hyvärinen miesten 15 kilometrillä 29:nneksi

Suomalaismiehille vapaan 15 kilometrin kilpailu oli raskas. Perttu Hyvärinen oli parhaana 29:s, Sami Lähdemäki 40:s ja Juho Mikkonen 47:s. Venäjä otti kilpailussa kaksoisvoiton, kun Sergei Ustjugov vei kultaa ja Jevgeni Belov hopeaa. Hyvärinen hävisi voittajalle 2.35,9.
”Ei voi ihan pilvissä leijua. Ei hiihto kuitenkaan ihan hirmu huonoa ollut. Ihan talven yksi parhaita hiihtoja kuitenkin. Harmittaa, että kahdessa vuodessa aika hyvin putoaa kyydistä”, Hyvärinen sanoi.
Hän oli alle 20-vuotiaissa kolminkertainen pronssimitalisti 2011, mutta ei ole 23-vuotiaissa yltänyt vastaaviin suorituksiin. Kilpailu oli raskas myös sprintin hopeamitalistille Juho Mikkoselle.
”Väsynyt jalka oli tänään. Koko ajan poljin sen minkä pääsin”, Mikkonen sanoi.
Alle 23-vuotiailla on näissä MM-kilpailuissa jäljellä vielä yhdistelmähiihto, joka on lauantaina.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle