Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Radan loppuosan rytmin kadottaminen pudotti Poutiaisen 11. sijalle Mariborissa

 

Radan loppuosan rytmin kadottaminen pudotti Poutiaisen 11. sijalle Mariborissa


Naisten alppihiihdon pujottelun maailmancupissa Slovenian Mariborissa nähtiin jälleen tiukka kilpailu sunnuntaina. Tanja Poutiaisen tavoitteena oli jatkaa Flachaun hyviä otteita, mutta pienet herpaantumiset pudottivat rovaniemeläisen kärkitaistosta.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Poutiainen oli seitsemännellä sijalla. Kierroksen kärkilaskun teki Tina Maze. Toisella kierroksella Mazelle ei löytynyt pysäyttäjää ja Poutiaisen sijoitus karkasi rytmin katoamiseen radan loppuosalla. Lopputuloksissa suomalainen oli 11.

– Ei olla ihan sellainen kisa mitä ajattelin etukäteen. Pienestä kiinni ja myös erot olivat pieniä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen oli hyvät asetelmat ja sillä mielin lähdin toiseen laskuun, että täältä noustaan, mutta tuli muutama kymmenys takkiin, Poutiainen kertoi kisan jälkeen.

– Kaukana ei huippuonnistuminen ole. Molemmat laskut olivat hyvin samanlaisia ja kummallakin kierroksella radan alkuosa tuntui sujuvan hyvin, mutta tänään oli loppuradasta rytmin kanssa hieman ongelmia, Poutiainen jatkoi.

Seuraavaksi alppihiihdon maailmancup jatkuu Moskovan paripujottelulla joka lasketaan 29. tammikuuta.

– Ihan kiva lähteä seuraavaksi taas kaupunkikisaan Moskovaan. Minulla on Münchenistä hyvät muistot neljännen sijan myötä. Varmasti tulossa jälleen hieno kisa ja kokemus kaiken kaikkiaan. Pujottelucupin pisteitä taas jaossa, joten täysillä saa laskea.

Santeri Paloniemi ja Andreas Romar pisteille Kitzbühelissä

Kitzbühelin kilpailut jatkuivat sunnuntaina miesten pujottelulla, joka toimi myös alppiyhdistetyn toisena osana. Santeri Paloniemi onnistui hyvin ensimmäisellä laskulla ollen 23., mutta toisen laskun virheet radan puolivälissä estivät kuusamolaisen nousun toisella kierroksella. Lopputuloksissa Paloniemi löytyi 24. sijalta, 3.80 sekuntia kärjelle jääneenä.

Andreas Romar taisteli itsensä kahdeksanneksi alppiyhdistetyssä. Alppiyhdistetyn maailmancupissa vauhtiässä on seitsemännellä sijalla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTanja Poutiainen

Tiedot

Andreas Romar

Tiedot