Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Superpesispelaajat tositoimiin Halli-SM-turnauksessa lauantaina

 

Superpesispelaajat tositoimiin Halli-SM-turnauksessa lauantaina


Superpesiskausi avataan virallisesti lauantaina Halli-SM-alkuturnauksessa Joensuussa. Miesten joukkueista pelaavat vastakkain Joensuu, Kitee ja Kouvola. Naisten avauksessa ovat mukana Lappeenranta, Viinijärvi sekä sarjanousija Vuokatti.

Järjestävän seuran lisäksi neljästä alkuturnauksesta etenee viisi tai kuusi parasta lopputurnaukseen. Miesten lopputurnaus pelataan Joensuussa 9.-10.3. ja naisten vastaava Imatralla lappeenrantalaisen Pesä Ysien järjestämänä 16.-17.3.

- Joensuu-Areenassa pelattavat ottelut ovat melkoisen lähellä kesäolosuhteita. Seinät ovat toki vielä tuossakin lähellä ja ulkopeli sitä kautta rohkeampaa, mutta kaiken kaikkiaan hyvin lähellä totuutta. Näen hallipelaamisen tärkeänä ja ennen kaikkea niin, että pelit tulevat jatkumona, Joensuun Mailan pelinjohtaja Antti Eteläpää toteaa.

- Pelit antavat lisäarvoa talviharjoitteluun, ja ainakin henkilökohtaisesti tykkään, että hallipelejä on. Hallipelien arvostus on kasvanut uusien hallien myötä, sillä tekeminen nykyhalleissa on jo aika lähellä kesäistä meininkiä, Viinijärven Urheilijoiden pelinjohtaja Ari Väistö komppaa.

Miesten hallimestaruutta puolustaa vuoden takainen yllättäjä Kankaanpään Maila. Naisten puolella ykköseksi pelasi sekä hallissa että ulkokentillä Lapuan Virkiä. Superpesikseen nousseista uusista joukkueista Vuokatti aloittaa urakkansa Joensuussa lauantaina. Helsinki ja Tampere haastavat hallitsevan mestarin Lapuan tämän kotihallissa lauantaina 16.2.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle