Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Pyysalo Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi

 

Jussi Pyysalo Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi


Superpesis Oy:n hallitus on nimittänyt turkulaisen Jussi Pyysalon, 37, pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävän osakeyhtiön toimitusjohtajaksi 11.2. alkaen.

Pyysalo siirtyy tehtävään ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan kansainvälisen tason myynti- ja kehittämistehtävistä Teicos Pharma Oy:ssä sekä kuvataiteen palveluorganisaatiossa PaintingDb®:ssä. Pesäpallon parissa hänet tunnetaan parhaiten naisten superpesisseuran Turku-Pesiksen puheenjohtajana.

- Suurella tyytyväisyydellä ja innostuneena otan vastaan uudet haasteet. Aiemmassa työhistoriassani korostuvat vahva yrittäjätausta ja myyntityö pienistä firmoista lääkejätteihin. Kokemukset antavat hyvät lähtökohdat edistää huippupesäpallon asemaa Suomessa, Pyysalo toteaa.

Pesäpallo yhtenä Suomen johtavista kesälajeista ottaa askelia eteenpäin tulevana kesänä, kun kaikissa suurissa kaupungeissa pelataan Superpesistä.

- Turun lisäksi Helsingin ja Tampereen tulo mukaan sekä suurissa kaupungeissa pelattavat erikoisottelut avaavat uusia mahdollisuuksia. Huippupesäpallolla on vahva paikkansa maakunnissa, mihin suuret kaupungit tuovat tarvittavan lisämausteen, Pyysalo näkee.

- Itse olen matkustanut paljon ja nähnyt huippu-urheilua isoilla areenoilla niin Euroopassa kuin Atlantin takanakin. Niistä kokemuksista on hyvä poimia parhaita ideoita ja pyrkiä muutenkin pysymään urheiluviihteen kansainvälisessä kehityksessä vahvasti mukana, toki kansallisen lajimme mittakaava huomioon ottaen, Pyysalo jatkaa.

Tampereen teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta ja Turun yliopistossa tietojärjestelmätiedettä opiskellut Pyysalo haluaa käyttää osaamistaan monipuolisesti hyväksi uudessa tehtävässä.

- Sähköisten palveluiden ja tietojärjestelmien kehittäminen on avainasemassa. Siinä Superpesis Oy:llä on iso rooli myös seurojen toiminnan tukijana, Pyysalo toteaa.

Superpesiksen entinen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko siirtyi miesten superpesisseuran Hyvinkään Tahkon toiminnanjohtajaksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle