Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Victor Malmströmillä erinomainen valmistautumiskisa alppihiihdon MM-suurpujotteluun

 

Victor Malmströmillä erinomainen valmistautumiskisa alppihiihdon MM-suurpujotteluun


Alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailut käynnistyivät maanantai-iltana Itävallan Schladmingissa. Suomen joukkueen yhdeksällä laskijalla on hyvin erilaiset ohjelmat kisoihin valmistautumiseen, osan kilpailessa ja osan keskittyessä harjoitteluun. B-maajoukkueen miehet hakivat kisatuntumaa Ranskan Les Menuiren suurpujottelun Eurooppa-cupista.

Kilpailun ensimmäisellä kierroksella Samu Torsti oli hyvässä vauhdissa ja vaasalainen laski kierroksen neljänneksi nopeimman ajan. Victor Malmström täydensi hyvää joukkuepanosta kahdeksannella sijalla. Eemeli Pirinen sortui avauskierroksella sisäsuksivirheeseen ja ulosajoon.

Toisella kierroksella Malmström kellotti huippuajan, joka riitti kilpailun lopputuloksissa toiseen sijaan. Malmströmin edelle ennätti ainoastaan Italian Florian Eisath, jolla suomalainen hävisi 0.01 sekuntia. Torsti ei saanut toisella kierroksella parasta laskuaan irti ja hän tippui 13. sijalle.

– Tälle päivälle odotettiin tuulta ja lumisadetta, mutta aikaisen aamun ansiosta päästiin laskemaan hyvä kisa tasapuolisissa ja aurinkoisissa olosuhteissa. Hyvä, normaali suurpujottelukisa, B-maajoukkueen päävalmentaja Janne Haarala kertoi Ranskasta.

– Victor laski tänään omalla tasollaan ja muutaman vaikean kisan jälkeen tämä oli jälleen osoitus, että normaalit laskut riittävät. Ero kärkeen oli tänään harmittavan pieni, mutta hyvä nousu ensimmäisen kierroksen kahdeksannen sijan jälkeen, Haarala jatkoi.

Eurooppa-cup jatkuu keskiviikkona laskettavalla toisella suurpujottelulla Les Menuiresissa.

– Vielä on varaa kiristää ja huomenna lähdetään hakemaan koko kolmikolle kovia sijoituksia, Haarala totesi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Victor Malmström

Tiedot