Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar harmittavan lähellä MM-mitalia superyhdistetyssä

 

Andreas Romar harmittavan lähellä MM-mitalia superyhdistetyssä


Alppihiihdon MM-kilpailut saatiin vauhtilajien osalta purkkiin maanantaina käydyn miesten superalppiyhdisteyn myötä. Yhdestä syöksylaskusta ja yhdestä pujottelulaskusta koostuva kilpailu oli suomalaisittain jännittävä viimeiseen laskijaan saakka.

Andreas Romar laski syöksylaskussa 13. nopeimman ajan. Pienet virheet radan keskiosalla veivät arvokkaista sekunnin osia, mutta radan loppuosa oli jälleen vahvaa tekemistä.

– Pari virhettä tuli, mutta muuten hyvää laskemista. Loppuosa kulki taas hyvin. En aivan nopein ollut siinä pätkällä, mutta kakkonen kuitenkin, Romar kertasi syöksylaskua.

– Radan loppuosa oli tänään melkein parempi kuin oikeassa syöksykisassa, Romar jatkoi.

Pujottelussa Romar näytti taitojaan täydelle katsomolle. Vahva pujottelutausta näkyi laskussa ja Romar otti kärkipaikan maaliin tullessaan.

– Olin hieman yllättynyt maaliin tullessa, että se meni noin hyvin. Aika vähän tullut treenattua pujottelua ja päätin laittaa kaiken peliin. Mitään ei ollut hävittävissä, joten horjahdin vahingossa oikealle linjalle, Romar kommentoi.

Lopputuloksissa suomalainen jäi harmittavan lähelle, 0.17 sekunnin päähän mitalista. Neljäs sija on kuitenkin erinomainen suoritus ja täydentää Romarin kisat kiitettäväksi.

– Lähellä oli, mutta tarpeeksi kaukana kuitenkin. Kolme minuuttia laskettiin tänään ja 17 sadasosaa jäin palkintopallista. Raakaa peliä, mutta sellaista urheilu on.

MM-kultaan laski USA:n Ted Ligety ennen hopealle noussutta Kroatian Ivica Kostelicia. Romarin MM-mitaleilta pudotti kotiyleisön riemuksi Itävallan Romed Baumann, jonka kaulaan ripustetaan pronssinen mitali.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot