Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestiksessä muuttui pelipäiviä

 

Mestiksessä muuttui pelipäiviä


Sport-Jokipojat

Sportin ja Jokipoikien välisen puolivälieräottelusarjan neljännen ottelun päivä on muuttunut. Joensuussa pelattava neljäs puolivälieräottelu oli alun perin tarkoitus pelata tiistaina 19. helmikuuta, mutta ottelu siirrettiin maanantaille 18. helmikuuta. Joensuun Kataja pelaa tiistaina 19. helmikuuta koripallon EuroChallenge-cupin lohkovaiheen ottelun Joensuussa ja seurat halusivat välttää päällekkäisyyden. Jokipojat - Sport ottelu alkaa kello 18.30.

TUTO-Peliitat

TUTO Hockeyn ja Peliittojen välisen puolivälieräottelusarjan mahdollinen viides kamppailu pelataan Turun Kupittaan jäähallissa poikkeuksellisesti perjantaina 22. helmikuuta alkuperäisen torstain 21. helmikuuta sijaan. Ottelun ajankohta on vaihdettu, koska TPS:llä on torstaina 21. helmikuuta kotiottelu HIFK:ta vastaan ja seurat haluavat välttää päällekkäisyyden.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle