Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset seitsemänsiä vammaishiihdon MM-kisojen päätöspäivänä

 

Suomalaiset seitsemänsiä vammaishiihdon MM-kisojen päätöspäivänä


Ilkka Tuomisto ja Maija Järvelä eivät onnistuneet toivotusti vammaishiihdon MM-kilpailuiden päätöspäivänä perinteisen keskimatkoilla. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa kilpailevat hiihtäjät olivat kumpikin seitsemänsiä.

Miesten kympillä venäläiset ottivat kolmoisvoiton Vladislav Lekomtcevin johdolla.
”Iso pettymys tänään. Kulkua olisi ollut, mutta keli ei ollut helppo, ja pitojen kanssa oli ongelmia. Omat odotukset olivat korkealla ja päivän vire oli hyvä, mutta joskus käy näin. Verryttelyssä suksi toimi vielä hyvin, mutta latu liippaantui kisaan, ja se vei mahdollisuudet tänään”, Tuomisto harmitteli.

Naisten vitosella Ukraina otti kaksoisvoiton. Kilpailun voitti Oleksandra Kononova. Järvelä oli Tuomistoa tyytyväisempi päiväänsä.

”Lähdin kaikki tai ei mitään asenteella liikenteeseen. 3,5 kilometrin kohdalla tuli vähän heikko hetki, mutta loppujenlopuksi ihan sellainen ok pertsan kisa. Terävyys kuitenkin puuttui”, Järvelä sanoi.

Päälajissaan ampumahiihdossa hän saavutti Suomen pienen joukkueen ainoan mitalin, pronssin. Ylivieskalainen kuvasi kisojen menneen vähän alakanttiin, mutta kauden vaikeuksien jälkeen hän oli ”todella onnellinen” pronssista.

 ”Ensi vuonna pistetään sitten paremmaksi. Taso on meidänkin sarjassa noussut älyttömästi viime vuosista ja kilpailu on oikeasti kovaa Kova työpätkä on edessä ensi vuotta ajatellen”, Järvelä suuntasi ajatuksiaan jo kohti Sotshia.

Sotshin esikisat päättävät vammaishiihdon ja -ampumahiihdon maailmancup-kauden 14. –22. maaliskuuta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle