Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkuelibero Roosa Koskelo siirtyy mestarijoukkue LP Viestiin

 

Maajoukkuelibero Roosa Koskelo siirtyy mestarijoukkue LP Viestiin


Lentopallon naisten Mestaruusliigan hallitseva mestari, salolainen LP Viesti saa riveihinsä uuden liberopelaajan: Suomen maajoukkueeseenkin kuuluva Roosa Koskelo, 21, siirtyy hopeajoukkue LP Kangasalasta Saloon 2-vuotisella sopimuksella. Roosa Koskelon sopimuksen jälkeen LP Viestillä on valmiina seitsemän sopimusta ensi kaudelle.

Loimaan Jankon kasvatti Roosa Koskelo on urallaan edustanut SM-sarjassa/Mestaruusliigassa aiemmin kolmea seuraa: Liiga-Someroa/Someron Palloa, HPK:ta ja LP Kangasalaa. Uralta on kertynyt palkintokaappiin 3 SM-hopeaa ja yksi pronssi sekä Suomen cupista yksi kulta ja hopea.

Päättyneellä kaudella Roosa Koskelo valittiin kolme kertaa liigan tähtiseitsikkoon (eniten liberoista) ja hän oli myös liigan toiseksi paras vastaanottaja (runkosarja+play off).

Uransa ensimmäisen liigaottelun Roosa Koskelo pelasi Salon Viestiä vastaan Somerolla 27. tammikuuta 2007.

LP Viestin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle