Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo Muhonen voitokas Ranskan Formula F4 sarjan Le Mansin osakilpailussa

 

Simo Muhonen voitokas Ranskan Formula F4 sarjan Le Mansin osakilpailussa


Jyväskyläläinen paalupaikalta voittoon

Kansainvälisen Formula debyytin Ranskan Le Mansin Bugatti radalla tehnyt jyväskyläläinen Simo Muhonen, 16, antoi vahvan näytön osaamisestaan Formula F4 mestaruussarjan toisessa osakilpailussa. Sadesäässä ajetussa 30 minuutin mittaisessa kilpailussa jyväskyläläinen sai paalupaikalta mahtavan startin ja tasaisesti kasvatti johtoasemaansa maaliin saakka. Sarjan avauslähdössä nuorukainen oli 10. nopein.

- Hyvä startti ja kärkisija takasi sadesäässä parhaimmat olosuhteet ajaa voitosta. Lisäksi kun virheettömät kierrokset ja tasaisen nopeat kierrosajat kasvattivat johtoasemaa niin ei tässä voi olla muuta kuin tyytyväinen, Muhonen kertoo.

- Pettymyksellisen avauskilpailun 10. sijan jälkeen suvereeni uran ensimmäinen kansainvälinen voitto oli parasta mahdollista lääkettä itseluottamukselleni ja tästä on hyvä suunnata seuraaviin osakilpailuihin.

Sunnuntaina ajetaan avausviikonlopun kolmas ja samalla viimeinen osakilpailu. Muhonen starttaa puolen tunnin kilpailuun 11. lähtöruudusta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle