Ruotsi löi Tampereen iltaottelussa Tshekin, sunnuntaina Suomi - Ruotsi

Ruotsi voitti myös toisen ottelunsa Tampereen EuroFloorball Tour -turnauksessa kun se kaatoi illalla Tshekin 7-3 (4-0, 2-1, 1-2). Lisäpisteen sarjataulukkoon nipisti kuitenkin Tshekki, joka voitti ottelun päätteeksi käydyn rangaistuslaukauskisan Tom Ondrusekin ratkaistessa kahdeksannessa laukojaparissa.

Tshekki lähti otteluun eilisen Suomi-pelin tapaan haistelemaan nopeiden vastaiskujen paikkoja, mutta jäi avauserässä ilman tulosta. Sen sijaan Ruotsi iski nopeasti vastaan Tshekin hyökkäysten jälkeen ja karkasi erän puolivälissä kahden maalin johtoon Johannes Larssonin ja Kim Nilssonin näyttävillä osumilla. Ensimmäisellä tauolla lukemat olivat jo 0-4 Linus Henrikssonin ja Johan Samuelssonin maalattua.
Tshekin Matej Jendrisak nosti toisen erän alkuun maalin edestä kavennuksen, mutta Ruotsin Patrik Malmström kuittasi kohta ylivoimalla. Toista erää sävyttivätkin vahvasti jäähyt. Ruotsi otti peräkkäin kaksi kaksiminuuttista, mutta Tshekin pelatessa ylivoimalla joukkueen Tomas Sladky kuumeni vastustajan  painettua hänet lattiaan ja kosti huitaisemalla maasta vastapelaajaa mailalla kovaa käsille. Punainen korttikaan ei olisi tilanteessa yllättänyt, mutta suomalaiset erotuomarit passittivat Sladkyn viiden minuutin istunnolle, ja tasavajaalla Emil Johansson kiskaisi Ruotsin 6-1-johtoon. Jäähy kostautui vielä päätöserässä kun Martin Hovlund päätti Ruotsin ylivoimapelin näyttävästi aivan takayläkulmaan suhahtaneeseen laukaukseen.
Tshekki pääsi kaunistelemaan lukemia loppuhetkillä kun Tom Ondrusek ja Jan Natov pääsivät 26 sekunnin välein maalintekoon Ruotsin jo hiukan löysättyä.
Normaalisti kolmen laukojan voimin käytävä rangaistuslaukauskisa venyi Ruotsin kolmannen yrittäjän Robin Nilsberthin kuitattua Tshekin Tomas Sykoran osuman, ja lopulta ratkaisuun vaadittiin kahdeksan laukojaparia. Ekstrapisteen kohtalo selvisi kun Ruotsin Alexander Galante Carlström laukoi oman yrityksensä yli ja Tshekin Tom Ondrusek omalla vuorollaan uitti ratkaisun.

Turnaus huipentuu sunnuntaina kun Sveitsi kohtaa klo 13 Tshekin ja Suomi klo 16 maailmanmestari Ruotsin.

Salibandya, Tampere
Neljän maan EuroFloorball Tour -turnaus
Tshekki - Ruotsi 3-7 (0-4, 1-2, 2-1)
1. erä: 9.00 Johannes Larsson (Alexander Galante Carlström) 0-1, 10.33 Kim Nilsson (Johan Samuelsson) 0-2, 14.14 Linus Henriksson (Johan Samuelsson) 0-3, Johan Samuelsson 0-4.
2. erä: 20.38 Matej jendrisak (Jan Natov) 1-4, 26.27 Patrik Malmström (Robin Nilsberth) 1-5 yv, 35.43 Emil Johansson (Anton Karlsson) 1-6 tv.
3. erä: 49.57 Martin Hovlund (Nilsberth) 1-7 yv, 58.52 Tom Ondrusek (Jiri Curney) 2-7, 59.18 Natov (Jendrisak) 3-7.

Rangaistuslaukaukset: Patrik Malmström R (-) Marek Vavra T (-) Linus Nordgren R (-) Tomas Sikora T (+) Robin Nilsberth R (+) Jiri Curney T (-) Emil Johansson R (-) Tomas Sladky T (-) Alexander Rudd R (-) Patrik Doza T (-) Johan Samuelsson R (-) Lukas Veltsmid T (-) Thomas Holmgren R (+) Lukas Hruby T (+) Alexander Galante Carlström R (-) Tom Ondrusek T (+)