Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopalloilijoille nyt tappio Tshekeissä

 

Lentopalloilijoille nyt tappio Tshekeissä


Suomen lentopallomaajoukkueen toinen ottelu Tshekkiä vastaan päättyi tiukan taistelun jälkeen tappioon Benatky nad Jizeroussa. Tshekki vei pelin 3-1 (25-23, 25-18, 22-25, 32-30).

Keskiviikon voittoisan kauden avausottelun jälkeen Tuomas Sammelvuon valmentamalla Suomella ei nyt hyökkäys kulkenut aivan yhtä hyvin kuin edellisenä päivänä.

- Siinä se oli suurin ero eiliseen. Meillä oli aika lailla sählinkiä kentällä ja hävittiin helppoja pisteitä, Sammelvuo kertoo.

- Neljäs erä (32-30) oli milleistä kiinni ja meillä oli kyllä hyvä mahdollisuus voittaa. Melkein koko porukka on päässyt nyt pelaamaan ja huomenna on edessä kaikkein tärkein valmistautumispeli Maailmanliigan Portugali-otteluihin.

Suomen aloitusten vastaanotto toimi nyt paremmin kuin avausottelussa. Torjuntapisteitä joukkueet tekivät aika tasaisesti, Tshekki hiukan enemmän 15-13.

Sammelvuo otti avauskokoonpanoon neljä sellaista pelaajaa, jotka ensimmäisessä pelissä aloittivat vaihtopenkiltä. Suomen seitsikossa passarina oli Eemi Tervaportti, hakkurina Olli-Pekka Ojansivu, keskipelaajina Jukka Lehtonen ja Konstantin Shumov, yleispelaajina Olli Kunnari ja Urpo Sivula sekä liberona Juho Rajala.

Eniten pisteitä ottelussa tekivät Ojansivu 24/+3, Shumov 11/+3 sekä toisessa erässä vaihdosta kentälle tulleet yleispelaajat Matti Hietanen 9/-3 ja Niklas Seppänen 8/+3. Vain toinen libero Lauri Kerminen ei ole vielä päässyt kentälle Tshekki-otteluissa.

Suomi ja Tshekki kohtaavat kolmannen kerran perjantaina klo 19 Odolena Vodassa.

Tshekki-pelit ovat kenraaliharjoitus ensi viikolla alkavaan Maailmanliigaan. Suomi aloittaa Maailmanliigan kotipeleillä Helsingissä. Suomi ja Portugali kohtaavat Helsingin jäähallissa perjantaina ja lauantaina klo 18.30.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle