Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueet vahvistuivat nuorilla lahjakkuuksilla

 

Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueet vahvistuivat nuorilla lahjakkuuksilla


Tulevan talvikauden alppimaajoukkueet täydennettiin Ski Sport Finlandin hallituksen toimesta torstaina. Aikaisemmin oli valittu A- ja B-maajoukkueet ja toisessa valintaerässä täydennettiin naisten B-maajoukkuetta ja valittiin kaikki C-maajoukkueiden urheilijat.

Valituiksi tuli kaiken kaikkiaan 15 urheilijaa, joista naisten B-maajoukkueeseen nousi Gamlakarleby IF:n Sandra Holm. Viime kaudella C-maajoukkueessa laskenut 20-vuotias Holm liittyy Merle Soppelan ja Nina Halmeen seuraan B-maajoukkueeseen.

Aikaisempina vuosina nuorten maajoukkueena tunnettuun C-maajoukkueeseen valittiin naisissa seitsemän urheilijaa ja miehissä saman verran. Naisten joukkueeseen valituksi tulivat Sohvi Virkkula, Jutta Juutinen, Saana Ahonen, Nea Luukko, Janina Mäkinen, Kaisa Nyberg ja Minttu Sinkkonen. Miehissä joukkueeseen valittiin Kalle Peltola, Max Luukko, Arttu Niemelä, Juho Dahl, Aleksi Rantala, Robin Bäck ja Jaakko Mustalahti.

C-maajoukkueiden valinnan myötä Ski Sport Finlandin maajoukkueet ovat täydessä koossa olympiakautta ajatellen. Yhteensä urheilijoita alppimaajoukkueessa on 25 ja freestylehiihdossa 24.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle