Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joonas Iisalo vahvistaa hallitsevan Suomen mestarin Nilan Bisonsin valmennusryhmää

 

Joonas Iisalo vahvistaa hallitsevan Suomen mestarin Nilan Bisonsin valmennusryhmää


Koripallon Suomen mestaruuden jo toisena vuotena peräkkäin voittanut Nilan Bisons Loimaa on kiinnittänyt Joonas Iisalon valmennusryhmäänsä.

Korisliigajoukkueen apuvalmentajan tehtävien lisäksi Iisalo ottaa vastaan haasteen Loimaan Korikonkarien seura- ja valmennustoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

27-vuotias Iisalo siirtyy Biisoneihin I-divisioonan Kau Koriksen päävalmentajan tehtävistä ja hänellä on monipuolista koripallo-osaamista usean vuoden ajalta mm. juniorimaajoukkuevalmentajana, valmennuspäällikkönä EBT:stä sekä päätoimisena valmentajana Hongassa.

Iisalo on suorittanut ammattivalmentaja- ja huippukoripallovalmentajatutkinnot sekä liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Parhaillaan Iisalo opiskelee European Basketball Coaching Science -koulutuksessa ja alkusyksystä hän aloittaa Fiba Europe Coaching Certificaten.

”Nilan Bisons oli kaikista keväällä tarjoutuneista vaihtoehdoista houkuttelevin. Joukkueen päävalmentaja Gibson on tuttu HKVT-koulutuksesta, ja tiedän hänen ammattitaitonsa valmentajana, ja odotankin innolla mahdollisuutta oppia häneltä lisää valmennuksesta. Joukkueen pelaajat, taustaryhmä ja toimintaympäristö ovat erinomaisia, ja Loimaalla on meneillään ennennäkemätön korisbuumi. Nuorelle valmentajalle tämä on unelmapesti.”

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle