Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkueen keskitorjuja Eveliina Smolander OrPoon

 

Maajoukkueen keskitorjuja Eveliina Smolander OrPoon


Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja Eveliina Smolander , 20-183, ovat tehneet 1 + 1-vuotisen sopimuksen.  OrPolla on nyt keskitorjujina kolmen hyvän kotimaisen pelaajan kolmikko, kun aikaisemmin sopimukset ovat tehneet Eeva Puukka ja Saara Lepistö.

Eveliina Smolander on aloittanut lentopallon Lapuan Virkiässä.  Ensimmäinen pääsarjakausi oli Hämeenlinnassa Vanajassa, jonka jälkeen hän pelasi kaksi kautta ykkössarjassa Messukylän Tovereissa ja viimeisimmät kaksi kautta LP Kangasaalassa, jossa tuli ensin SM-pronssia ja viime kaudella SM-hopea sekä Cup-mestaruus.  Eveliina on tällä hetkellä myös maajoukkueen keskitorjuja.

-Odotan OrPon uudelta valmentajalta korkeaa vaatimustasoa ja että hän näkee tekniset ja taktiset asiat sekä kehittää pelaajan fysiikkaa, totesi Eveliina, jolle yksi tärkeimmistä seikoista OrPoon siirtymiseen on unkarin naisten maajoukkuevalmentajan Laszlo Hollosyn tulo OrPon päävalmentajaksi.

Eveliina opiskelee Tampereen Yliopistossa ja valmistuu neljän vuoden kuluttua luokanopettajaksi.   Kesätyöt hotellilla Orivedellä hän aloittaa kesäkuun alussa samoin kuin OrPon kesäharjoituksetkin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle