Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti/Hyttinen pääsivät mukaan EM-kisoihin

 

Lahti/Hyttinen pääsivät mukaan EM-kisoihin


Maanantai toi ilouutisen suomalaiselle beachvolleylle, kun Kirsi Hyttisen ja Taru Lahden paikka ensi viikolla pelattavaan EM-turnaukseen varmistui hieman yllättäenkin.

Näin Suomella on 32 joukkueen naisten turnauksessa Itävallan Klagenfurtissa kaksi paria, kun kolmen vuoden takaiset EM-pronssinaiset Emilia ja Erika Nyström ovat lunastaneet paikkansa jo aiemmin.

Viime vuoden Suomen mestareista Taru Lahti pelaa tänä kesänä Kirsi Hyttisen kanssa ja kaksikko sai EM-kisapaikan lopulta villillä kortilla.

Päävalmentaja Kai Liukkonen otti asian vastaan tutun riemukkaaseen tapaansa.

- Aivan mahtava uutinen. Upeaa, että myös Kirsi ja Taru pääsevät nyt pelaamaan kovia pelejä maanosan parhaiden kanssa. Kaksikko pelasi juuri viime viikonloppuna Helsingissä hyvän turnauksen kotimaan kiertueen osakilpailun voittaessaan.

Naisten EM-lopputurnaukseen osallistuu 32 paria kaikkiaan 14 maasta.

Miesten puolella paljon Suomessakin pelanneet virolaiset Rivo Vesik ja Kristian Kollo saivat myös viimeisen villin kortin.

Klagenfurtin EM-turnaus käynnistyy ensi viikon tiistaina. Alkulohkot pelataan kahdeksassa neljän joukkueen lohkossa, joista kustakin kolme parasta selviää pudotuspeleihin. Finaalipäivä on lauantaina (miehillä aikataulu on päivää myöhempi).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle