Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaahteraliigassa tappioton runkosarja ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen

 

Vaahteraliigassa tappioton runkosarja ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa nähtiin tappioton runkosarja ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen, kun hallitseva mestari Roosters voitti kaikki kymmenen otteluaan. Päätöskierroksella kaatui Kouvolan Indians 61-26.

Edellisen kerran runkosarja on voitettu puhtaalla pelillä kesällä 2005. Tuolloin Seinäjoen Crocodiles voitti kaikki ottelunsa runkosarjassa, mutta taipui loppuottelussa Porvoon Butchersille. Roostersin vahvasta vireestä kertoo myös joukkueen piste-ero 465-182, eli joukkue voitti ottelunsa keskimäärin 28,2 pisteellä.

Välierissä Roosters kohtaa kauden yllättäjän Vantaan TAFTin, joka sijoittui runkosarjassa neljänneksi.

Runkosarjan kakkossija ja välierien kotietu ratkesi vasta päätöskierroksella. Seinäjoen Crocodiles voitti TAFTin 45-30 ja nousi keskinäisten otteluiden piste-erolla ohi Helsingin Wolverinesin. Crocodiles isännöi Wolverinesia sunnuntaina pelattavassa välierässä.

URHOtv televisioi molemmat viikonlopun välierät sekä ensi viikolla pelattavan Vaahteramalja XXIV:n.

Välierät 24-25.8.
24.08. klo 15, Velodromi, Helsinki
Roosters-TAFT
25.08. klo 18, Jouppilanvuori, Seinäjoki
Crocodiles-Wolverines


Vaahteramalja XXXIV 31.8.
31.08. kello 18.00 Sonera Stadion

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle