Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nette Tuominen jatkaa OrPossa

 

Nette Tuominen jatkaa OrPossa


Oriveden Ponnistuksen naisten lentopallon mestaruusliigajoukkue ja yleispelaaja Nette Tuominen, 23-183, ovat tehneet jatkosopimuksen alkavalle kaudelle.

Loukkaantumiset ja olkapääleikkaus ovat häirinneet kahta edellistä kautta, mutta nyt ne asiat ovat takana ja Nette on päässyt harjoittelemaan tehokkaasti muun joukkueen mukana.

-Käsi on kunnossa.  Olen saanut voiman ja tekniikan takaisin kuntoon.  Odotan nousevani vähintään sille tasolle, jolla olin ennen loukkaantumista.  Valmentaja Lazlo Hollosyn kanssa on innostavaa tehdä treenejä, toteaa Nette.

Tampereen yliopistossa journalistiikkaa ja viestintää opiskelevalla Netellä on takana seitsemän liigakautta, joista on mitalisaldona 2+2+3 ja vuodelta 2006 cup-mestaruus.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle