Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paavo Paajanen jatkaa kolmantena Baltric Chain Tourilla vain sekunnin keltaisesta paidasta

 

Paavo Paajanen jatkaa kolmantena Baltric Chain Tourilla vain sekunnin keltaisesta paidasta


Paavo Paajasen vire ja keskittyminen ovat olleet hyvällä tasolla, kun Baltic Chain Tourista on ajettu kolme etappia ja kisa on puolessa välissä. Viron toinen etappi, 171 kilometrin osuus Viljandista Otepäähän piti miehen edelleen kiinni kokonaiskilpailun voittotaistelussa. Hän oli massakiriin päättyneen etapin 16:s samalla ajalla kuin voittaja, venäläinen Andrey Sazanov. Myös muut TWD-Länkenin ajajat, Mikko Paajanen (25:s), Samuel Pökälä (84:s), Ilari Kahila (94:s) ja Risto Aaltio (103:s) tulivat maaliin samalla ajalla.

Kokonaistilanteessa Paavo Paajanen on nyt kolmantena vain sekunnin päässä kilpailua johtavasta saksalaisesta Marcel Meisenista.

Päivän etappi alkoi jälleen vauhdikkaasti, kun jo ensimmäisillä kilometreillä karkuun pyrki 11 ajajan ryhmä. Se ajettiin kuitenkin kiinni, mutta irtiottoyritykset jatkuivat koko ensimmäisen tunnin ajan. Loppujen lopuksi kärkeen laskettiin viiden ajajan ryhmä, joka pääsi noin neljän minuutin päähän pääjoukosta. Pääjoukon vauhdista vastasi keltapaitaa pitänyt Ruotsin maajoukkue. Se veti karkulaiset kiinni Otepään loppukierrosten alkaessa. Tykitykset jatkuivat, mutta yritykset kuivuivat kasaan ja kisa päättyi massakiriin. 

- Hieman huolestutti heti alussa lähtenyt hatka, mutta onneksi se vedettiin kiinni. Kisa oli vähän ihmeellinen, kun kesti hyvin pitkään, ennen kuin tilanne rauhoittui. Yritin lopussa kilometri ennen maalia olleessa nousussa ja pääsikin hyvin toisena mäen päälle. Mutta valitettavasti porukka tuli takaa vielä kiinni, kertoi Paavo Paajanen. 

Seuraavaksi ajetaan Latviassa Smiltenestä Siguldaan 179 kilometrin etappi. Siguldassa kierrettään kahdesti loppukierros, jossa on tiukka nousu. Se tulee olemaan Latvian etapin ratkaisun paikka.

Tulokset
Baltic Chain Tour (UCI Europe Tour 2.2)
3/6 etappi Viljandi - Otepää 171,1 km
1 Andrey Sazanov (Venäjä) Venäjän maajoukkue 3.53.12
2 Marcel Meisen (Saksa) BKPC-Powerplus s.a
3 Martin Laas (Viro) Viiking s.a.
16 Paavo Paajanen (Suomi) TWD-Länken s.a.
25 Mikko Paajanen (Suomi) TWD-Länken s.a.
84 Samuel Pökälä (Suomi) TWD-Länken s.a.
94 Ilari Kahila (Suomi) TWD-Länken s.a.
103 Risto Aaltio (Suomi) TWD-Länken s.a.

Tilanne 3/6 etapin jälkeen
1 Marcel Meisen (Saksa) BKPC Powerplus 11.58.27
2 Mateusz Komar BDC -Marpol Team + 0.01
3 Paavo Paajanen (Suomi) TWD-Länken s.a.
50 Mikko Paajanen (Suomi) TWD-Länken + 0.42
85 Risto Aaltio (Suomi) TWD-Länken + 1.41
90 Samuel Pökälä (Suomi) TWD-Länken + 1.51
108 Ilari Kahila (Suomi) TWD-Länken + 4.10

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle