Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Medenis ja Polishchuk helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa

 

Medenis ja Polishchuk helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa


Saimaa Volleyn Ansis Medenis ja LP Viestin Viktoria Polishchuk on valittu helmikuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa.

Molemmille valinta on ensimmäinen tällä kaudella. Medenis on valittu aiemmin kuukauden pelaajaksi 2011 maaliskuussa.

Latvialainen Medenis siirtyi Saimaa Volleyssa yleispelaajasta hakkuriksi ja teki helmikuun peleissä pisteitä 23,0 pisteen keskiarvolla hyökkäysprosentin oltua yli 51.

Naisten kuukauden pelaaja, ukrainalaispassari Viktoria Polishchuk, johdatti salolaisjoukkueen tappiottomaan kuukauteen ja runkosarjan voittoon helmikuun aikana.

Miesten helmikuun liigatähdistöön valittiin Saimaa Volleyn hakkurin Ansis Medeniksen lisäksi miehiä kolmesta seurasta: VaLePasta, Pielaveden Sammosta ja Kokkolan Tiikereistä.

Passariksi valittiin Sammon Toni Mäkitupa ja samasta seurasta toiseksi keskitorjujaksi Tommi Siirilä. Tiikereistä mukaan pääsi peräti kolme miestä: libero Lauri Kerminen, keskitorjuja Joe Klein ja yleispelaaja Niklas Seppänen. VaLePasta mukaan valittiin tähdistön vakiomies, yleispelaaja Olli Kunnari.

Naisten tähdistöön passari Polishchukin lisäksi LP Viestistä valittiin yleispelaaja Anu Ennok ja keskitorjuja Kaisa Jokinen. HPK:sta mukaan valittiin laitapelaajiksi Sue Jacobi ja Anna Boricheva. Boricheva on valittu tähdistöön ainoana pelaaja jokaisen viiden kuukauden aikana tällä kaudella.

Toinen naisten kuukauden tähdistön keskitorjuja on Woman Volleyn Amber Kaufman ja libero Oriveden Ponnistuksen Saana Koljonen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle