Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sammelvuo nimesi maajoukkueen yleispelaajat

 

Sammelvuo nimesi maajoukkueen yleispelaajat


Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo julkaisi tulevan kesän ja syksyn 2014 maajoukkueryhmästään tiistaina kahdeksan yleispelaajaa eli vastaanottavaa laitahyökkääjää.

Kahdeksikossa olivat odotetusti kaikki viime kesän tämän osaston avainspelaajat eli Olli Kunnari, Antti Siltala, Niklas Seppänen sekä Elviss Krastins.

Lisäksi Jouni Palokangas tekee paluun maajoukkueeseen esiinnyttyään siellä Daniel Castellanin aikana 2012. Ihan uusia nimiä ilman miesten maajoukkuekokemusta ovat Sammelvuon ryhmässä Team Lakkapään Eemeli Kouki, Liiga-Riennon Joni Savimäki sekä Kokkolan Tiikereiden/Kuortaneen Lauri Jylhä.

Tulevina päivinä Sammelvuo jatkaa joukkueen nimeämistä pelipaikoittain. Keskiviikkona vuoron saavat viisi ryhmään valittavaa hakkuria. Pelaajat julkaistaan päävalmentajan kommentein hänen Twitterissä @TSammelvuo ja englanniksi @FinnVolleyBall

Näin Sammelvuo kommentoi valintojaan:

- Yleispelaajissa on mukana tuttuja nimiä, mutta myös uusia kasvoja. Olen seurannut todella tyytyväisenä pelaajien otteita. Silli (Anti Siltala) on ollut Ranskassa kovassa vauhdissa MM-karsintojen jälkeen, Olli (Kunnari) on aina Olli ja hienoa, että hän on saanut ison kipinän fysiikan nostoon, se on hieno juttu.

- Nikke (Niklas Seppänen) on noussut ryminällä liigan eliittiin hyvässä joukkueessa ja Elviss (Krastins) kehittyy koko ajan.

- Olen myös varma, että uudet miehet ovat ovenraossa tunkemassa joukkueeseen, Eemeli (Kouki), Jouni (Palokangas) ja Joni (Savimäki) ovat nousseet yhden pykälän kuluvan kauden aikana. Laurin (Jylhä) kohdalla katsomme toki tulevaisuuteen ja uskon, että tämä valinta antaa ison energian jatkaa kovalla asenteella töitä.

Miesten lentopallomaajoukkueen yleispelaajat 2014:
Antti Siltala, Ajaccio (Ranska), 29 vuotta, 193 cm, 198 maaottelua
Olli Kunnari, VaLePa, 32 vuottam 196 cm, 218 maaottelua
Niklas Seppänen, Kokkolan Tiikerit, 21 vuotta, 193 cm, 28 maaottelua
Elviss Krastins, VaLePa, 19 vuotta, 190 cm, 13 maaottelua
Jouni Palokangas, Team Lakkapää, 27 vuotias, 195 cm, 18 maaottelua
Eemeli Kouki, Team Lakkapää, 22 vuotta, 193 cm
Joni Savimäki, Liiga-Riento, 23 vuotta, 191 cm
Lauri Jylhä, Kokkolan Tiikerit / Kuortane, 17 vuotta, 194 cm

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle