Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi haastajaa kolmelle tähtihakkurille

 

Kaksi haastajaa kolmelle tähtihakkurille


Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo julkaisi tulevan kesän ja syksyn 2014 maajoukkueryhmästään keskiviikkona viisi hakkuria.

Odotetusti viisikosta löytyivät kaikki kolme kovaa kansainvälisen tason näyttöjä jo antanutta miestä: Urpo Sivula, Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu ja Mikko Oivanen.

Uusina niminä maajoukkueryhmään valittiin 20-vuotias vantaalaisen Korson Vedon Karl Külaots ja 23-vuotias oululaisen Ettan Ville Sorvoja.

Näin päävalmentaja kuvailee hakkuritilannetta:

- Hakkureissa meillä on selkeä asetelma: on kolme selkeää kansainvälisen tason hakkuria. Uskon, että Karl Külaots ja Ville Sorvoja tuovat meille lisää vaihtoehtoja tulevaisuudessa. Kesää ajatellen kilpailu hakkurin pelipaikasta on varmasti kova ja se on hieno asia. Kesään on vielä aikaa ja kaikki ehtivät vielä näyttönsä antaa.

Torstaina ja perjantaina Sammelvuo jatkaa joukkueen nimeämistä passareiden ja liberoiden osalta. Pelaajat julkaistaan päävalmentajan kommentein hänen Twitterissä @TSammelvuo ja englanniksi @FinnVolleyBall

Miesten lentopallomaajoukkueen hakkurit 2014:
Urpo Sivula, Arkas Izmir (Turkki), 27 vuotias, 195 cm, 129 maaottelua
Mikko Oivanen, Fuijan (Kiina), 27 vuotias, 198 cm, 185 maaottelua
Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu, Kokkolan Tiikerit, 26 vuotias, 197 cm, 105 maaottelua
Karl Külaots, Korson Veto, 20 vuotias, 199 cm, 0 maaottelua
Ville Sorvoja, Etta Oulu, 23 vuotias, 194 cm, 0 maaottelua

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle