Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti tulitti keskeltä

 

LP Viesti tulitti keskeltä


LP Kangasala ei pystynyt kotisalissaan avamaan voittotiliäään välieräsarjassa, vaan LP Viesti oli lopulta vahvempi eräluvuin 1-3 (13-25, 19-25, 26-24, 16-25). Otteluvoitot ovat hallitseville mestareille nyt 2-0.

LP Kangasala sai vastustajan laitapelaajat hyvin kuriin, mutta pelätty keskitorjujakaksikko Kaisa Jokinen - Dubravka Rakic keräsi komeat tehot 40/+30.

Kolmannessa erässä Kangasala sytytti vielä kotiyleisön liekkeihin ottamalla erävoiton, mutta LP Viesti kokosi itsensä neljänteen ja vei ratkaisevan erän.

LP Viestin Noora Kosonen oli tyytyväinen joukkueensa vastaanottoon.

- Kolmannen erän puoliväliin pysyi peli kasassa, sitten tuli notkahdus. Neljännessä saimme peli taas sujumaan. Vastaanottomme toimi joukkueena hyvin. Täytyy yrittää kaikkien laitureiden tehdä järkevämpiä ratkaisuja, jotta saisimme sieltä lisää tehoja.

Toiseen erään hienosti sisään tullut LP Kangasalan Hanna Salomäki totesi pelin parantuneen Salosta, mutta ei tarpeeksi.

- Parannettiin Salosta paljon. Ensimmäisessä ja toinen erässä meillä oli heikko syöttö, kolmannessa saatiin sitä vähän toimimaan. Neljännessä erässä pääsimme vielä erään mukaan, mutta vastaanotto tökki hieman kriittisellä hetkellä.

LP Viestin valmentaja Kari Raatikainen:

- Meidän hallintaa vahvasti kaksi erää, vaikka laitapelaajien tehot eivät nousseetkaan hirveän kovaksi. Vastaanotto toimi riittävän hyvin, että pääsimme jyräämään keskeltä. Kolmattakin hallittiin, mutta lähdimme turhaan huutokauppaan tuomarin kanssa ja ajatus karkasi hieman. Täytyy nostaa joukkueelle hattua, että neljänteen erään palasimme tasollemme. Keskeltä pääsimme jylläämään läpi pelin hyvän vastaanoton voimin.

LP Kangasalan käskyttäjä Tuomas Alatalo:

- Syöttö-vastaanotossa emme päässeet niskan päälle kuten oli tarkoitus. Lisäksi puolustuksen jälkeiseen toiseen kosketukseen tarvitsemme lisää laatua, jotta saamme palloja paremmin lyötäväksi. Laiturit saimme hyvin kuriin, mutta vieläkään emme saaneet Salon keskipelaajiin tarpeeksi otetta.

Kolmas välierä pelataan maanantaina ja se nähdään suorana lähetyksenä URHOtv:ssä kello 18.25 alkaen. Taukovieraana on naisten maajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasaniemi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle