Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Koskela 13. Inzellissä

 

Pekka Koskela 13. Inzellissä


Pekka Koskela sijoittui 13. tilalle 500 metrillä Inzellin pikaluistelun maailmancupin osakilpailun päätöspäivänä. Koskelan aika oli 35,34. Koskelalle tuli sijoituksesta 18 maailmancupin pistettä.

Miesten 500 metriä voitti Hollannin Jan Smeeksen ajalla 34,91. Saksan Nico Ihle (34,97) oli toinen ja Hollannin Michel Mulder (35,00) kolmas.

Pekka Koskela:

- Viisisatanen tuntui siltä, että homma rakentuu oikeaan suuntaan. En ole hetkeen vetänyt tonnin jälkeen seuraavana päivänä kisaa hallissa. Aamulla tuntui, että taudit olisi voitettu ja veryttelemällä sai kropan
liikkeelle normaaliin tyyliin.

- Kurvit oli hyviä, eka satanen vähän heikko. Skarpimpi olo, mitä on ollut flunssaisena. Halua oli ehkä liikaa ja alku levisi vähän liikaa. Tosat lähtee äkkiä rentoudella kymmenyksiä.

Mulder johtaa 500 metrin maailmancupia nyt 578 pisteen saaliillaan. Inzellistä pois ollut Korean Tae-Bum Mo (527) on toisena ja Ronald Mulder (512) kolmantena. Koskela on 17. kerättyään 145 pistettä ja Mika Poutala 19. (136).

Tommi Pullilla oli hyvää otetta luistelussaan ja hän nappasi yhden maailmancupin pisteen 500 metrin B-ryhmässä yhdeksänneksi sijoituttuaan ajalla 36,45. Joel Vähä-Salo oli kisan 12. ajalla 36,96.

Elina Riskua hyvitettiin kuudella maailmancupin pisteellä naisten 1000 metrin B-ryhmän kuudennesta tilasta. Riskun aika oli 1.21,52.

Joel Vähä-Salo luisteli myös 1500 metrillä sijoittuen B-ryhmässä 14:nneksi ajalla 1.52,80.

Pekka Koskela ja Tommi Pulli luistelivat myös Team Sprint- kilpailun yhdessä kanadalaisen Williams Duttonin kanssa. Kolmen miehen kolmen kierroksen kilpailu on tuleva maailmancupin laji.

Kauden viimeinen maailmancupin osakilpailu luistelaan ensi viikonvaihteessa Hollannin Heerenveenissä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle