Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viestin voiton päähän finaalipaikasta

 

LP Viestin voiton päähän finaalipaikasta


Hallitseva naisten lentopallon Suomen mestari LP Viesti otti välieräsarjan kolmannen voittonsa maanantaina Kangasalla kukistettuaan LP Kangasalan 0-3 (21-25, 21-25, 15-25). Viesti on näin yhden voiton päässä finaaleista.

Maanantain peli oli kovin erilainen kuin sunnuntainen, jolloin LP Viesti dominoi peliä täysin keskeltä. Nyt Kangasala sai keskipeliä vaimennettua, mutta kahden ensimmäisen erän loppu koitui kohtaloksi.

LP Kangasalan valmentaja Tuomas Alatalo:

-  2,5 erää hyvää taistelua, josta ei saatu palkintoa. Parannusta sarjan kahteen ensimmäiseen peliin nähden, mutta 3-0 tappio ei jätä selityksen varaa. Saloa vastaan vain pelattavat vielä paremmin kuin tänään.

LP Viestin valmentaja Kari Raatikainen:

- Vastustaja otti kiinni keskihyökkäykset alkupelissä ja kesti hetken ennen kuin saatiin laitapeli käyntiin. Oma syöttö oli tänään vahvaa ja Sini Häkkinen nousi esiin tiukassa paikassa.

Hanna Salomäki, LP Kangasala:

- Kaksi ensimmäistä erää oli hyvää lentopalloa, päästiin kiinni varsinkin Viestin keskitorjujiin. Vielä kolmannenkin alussa oltiin hyvin mukana, mutta sitten sorruttiin omiin virheisiin, ja vastustaja pääsi karkuun.

Roosa Koskelo, LP Viesti:

- Kaksi ensimmäistä erää olivat tiukimmat tässä sarjassa. Meillä oli hermostumista ilmassa, ja Kangasala sai torjuntapelillään meitä horjutettua. Kolmannessa erässä saatiin kuitenkin käännettyä peli selkeästi itselle.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle