Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskela paketoi maailmancupin Heerenveenissä hyvillä mielin

Koskela paketoi maailmancupin Heerenveenissä hyvillä mielin

Pikaluistelun maailmancupin viimeiset lähdöt kisataan tulevana viikonloppuna Hollannin Heerenveenissä.

Ainoana suomalaisluistelijana mukana on Pekka Koskela.

Mukaan Heerenveenin päätöskisaan pääsi maksimissaan 20 kilpailijaa cup-pisteiden perusteella (lisäksi pitää olla 24 parhaan joukossa) matkaa kohden sekä viime viikonlopun B-ryhmän voittajat.

Koskela on 500 metrin pisteissä 17. ja tuhannella metrillä 22.

Tunnelmaan ei tulee varmasti puuttumaan, pääseehän kotiyleisö ihastelemaan huikeat 23 mitalia Sotshista ottanutta omaa joukkuettaan. Hollantihan jätti koko muulle maailmalle Sothissa vain 13 mitalia jaettavaksi, kultamitaleistakin vain kolmasosan (4).

Pasi Koskela:

- Kausi päätetään rennoissa tunnelmissa Heerenveenissä. Tämä onkin ensimmäinen visiitti luistelun mekkaan tämän kauden aikana.

- Pekka Koskelalla on edessä kolmen startin viikonloppu. Homma lähtee käyntiin 1000 metrin kisalla perjantaina illansuussa. Mika Poutalalla kisat jää väliin, sairastuminen esti valmistautumisen näihin kisoihin.

Pekka Koskela:

- Hyvä meininki alkaa olemaan, kun on terveenä. Rennosti viikonlopun kisoihin, kun maailmancupin pistetilanteen kanssa ei olla kärkikuvioissa. Toki aina starteissa mennään samalla tavalla, on pistetilanne sitten mikä tahansa. Tavallaan tässä vetää nyt vain itselleen, hyvällä mielellä sairastelujen jälkeen.

- En tiedä miten paikalliset tänä viikonloppuna tänne löytää, kun edessä on vielä täällä nylkkyjen MM-kisat (matkakohtaiset). Toki jo Inzellissä viime viikolla oli hollantilaisia lähtenyt aika paljon kevätretkelle. Hieno halli tämä on joka tapauksessa luistella.

Koskelan perjantainen 1000 metrin kilpailu käynnistyy kello 18:12 Suomen aikaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle