Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riihimäen Cocks valmis pistämään kaiken likoon historiallisessa ottelussa

Riihimäen Cocks valmis pistämään kaiken likoon historiallisessa ottelussa

Suomalaista käsipallohistoriaa kirjoitetaan varmuudella lauantaina, kun Riihimäen Cocks kohtaa EHF Challenge Cupin puolivälierien avausottelussa kotonaan serbialaisen RK Metaloplastikan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalaisjoukkue on yltänyt eurocupeissa kahdeksan parhaan joukkoon.

SM-liigan runkosarjan voiton jo varmistanut Cocks on tehnyt Challenge Cupissakin vakuuttavaa jälkeä tähän saakka ja päävalmentaja Kaj Kekki vakuuttaa, että nälkää riittää tavoitella vielä lisää menestystä.

- Sinänsä mitään erikoista ei ole suunniteltu, vaan luotamme omaan tekemiseemme ja kun hoidamme sen vähän yläkanttiin, niin uskon että tuloskin on hyvä, Kekki sanoo.

- Takana on yli 20 kansainvälistä peliä. Juuri laskin, että olemme talven aikana pelanneet 11 eri maan pääsarjajoukkueita vastaan. Sikäli olemme varmasti valmiita Metaloplastikan kohtaamiseen. Vastaan tulossa on fyysinen ja isokokoinen joukkue ja ehdottomasti kaikkineen kova vastustaja.

Ottelu pelataan Hyvinkään Martinhallissa lauantaina 15.3. kello 19.00. Kekki odottaa, että tuolla kellonlyömällä ovat parhaimmillaan niin Cocksin joukkue kuin kotiyleisökin.

- Toivon että joukkue pystyy antamaan kaikkensa kentällä ja yleisö yltää samaan katsomossa, Kekki heittää haastetta katsojien suuntaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle