Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Tokarenko ja Bojana Martinovic OrPoon

Julia Tokarenko ja Bojana Martinovic OrPoon

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue on tehnyt sopimukset kahden ulkomaalaispelaajan kanssa. Pieksämäellä viime kauden pelannut venäläinen hakkuri/yleispelaaja Julia Tokarenko 22 v /185 cm siirtyy OrPoon.  Kaudet 2011-2013 hän pelasi Ekran Pietari-joukkueessa. Viime kaudella runkosarjassa Julia oli tilastoissa pistepörssin viides 361 pisteellä, hyökkäyspisteissä 313 pisteellä kolmas sekä pistekesiarvoissa seitsemäs keskiarvolla 15 p/ottelu. Julia on nuori lupaava pelaaja, joka haluaa kehittyä urallaan.

Serbialainen yleispelaaja Bojana Martinovic  23 v/177 cm liittyy OrPon vahvuuteen.  Bojana on pelannut Serbian pääsarjaa 2013-2014 Jedinstvo Stara Pazova- joukkueessa ja tuleva kausi on hänellä ensimmäinen ammattilaisena ulkomailla.

Julia ja Bojana saapuvat Suomeen ja Orivedelle elokuun alussa.  OrPolla on tulevalla kaudella kolme ulkomaalaispelaajaa.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle