Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti/Parkkinen avasivat MM-biitsin voitolla ja tappiolla

Lahti/Parkkinen avasivat MM-biitsin voitolla ja tappiolla

Alle 23-vuotiaiden beach volley MM-turnaus käynnistyi keskiviikkona Suomen parilta Taru Lahti / Anniina Parkkinen voitolla ja tappiolla.

Valkovenäläiset Viktoryia Shalayeuskaya / Viktoryia Siakretava kaatuivat aamupelissä 21-16, 25-23, mutta viime hetkellä nigerialaisparin turnauksessa korvanneet yhdysvaltalaiset Kelley Larsen / Betsi Metter olivat suomalaisia parempia iltapäivällä 16-21, 10-21.

Lohkossa pelaa kuusi paria, joista kolme parasta selviää pudotuspeleihin.

Taru Lahti:

- Ekasta pelistä hyvä voitto, vaikka ei ollutkaan parasta peliä vielä meiltä. Pystyttiin pitämään varsinkin erien lopussa hyvä side out.

Toisessa pelissä ei päästy oiken kunnolla peliin mukaan ja side outissa tuli liikaa virheitä. Toki vastustajakin pelasi hyvin.

Huomenna suomalaiset kohtaavat aamulla kello 9 kazakstanilaiset Bakhtygul Samalikova / Alexandra Varassova ja iltapäivällä kello 15 kotimaan parin Jagoda Gruszczynska / Karolina Baran. Puolalaiset ovat viime vuoden EM-kakkosia ja Baran 2011 junioreiden maailmanmestari.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle