Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti/Lehtonen yhdeksäs Bakussa

Lahti/Lehtonen yhdeksäs Bakussa

Taru Lahti ja Riikka Lehtonen sijoittuivat yhdeksänneksi beach volleyn Euroopan kiertueen Masters-osakilpailussa Azerbaidjanin Bakussa. Karsinnan kautta pääsarjaan taistellut suomalaispari voitti turnauksessa kaksi ottelua ja hävisi kolme.

Alkulohkossaan suomalaiskaksikko oli toinen voitettuaan Tshekin parin Bonnerova/Hermannova 22-20, 21-13 ja hävittyään saksalaisille Laboureur/Sude 17-21, 12-21 ja puolalaisille Brzostek/Kolosinska 18-21, 21-16, 12-15.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Lahti/Lehtonen hävisivät venäläisparille Ukolova/Moiseeva 14-21, 13-21.

Kaikki parit, joille suomalaiset hävisivät ovat selvittäneet tiensä välieriin.

Taru Lahti:

- Päivän ensimmäinen ja lohkon viimeinen peli Tshekkiä vastaan meni suunnitelmien mukaan. Saimme side outin toimimaan ja torjunta-puolustuskin kulki mukavasti.

- Kaaviopelin vastustajaksi tuli Venäjä. Aivan pelin alussa olimme hyvin mukana, mutta sen jälkeen emme saaneet tehtyä hyvää side outia ja torjunta-puolustuskin oli hieman heikkoa. Tosin Venäjän side out oli myös vahvaa ja virheetöntä. Peli jäi harmittamaan, koska emme olleet omalla tasollamme.

- Nyt hengähdetään hetki ja huomenna takaisin kotimaahan. Ensi viikolla tiedossa Jyväskylän Nevza-turnaus.

Stuttgartin Euroopan kiertueen sateliittikisassa Essi Hasu / Annina Parkkinen karsiutuivat pääsarjasta hävittyään itävaltalaisparille Rimser / Teufl 10-15, 13-15, 13-15.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle