Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi hävisi Puolalle Olympic Hopes -turnauksen toisessa pelissä

Suomi hävisi Puolalle Olympic Hopes -turnauksen toisessa pelissä

 

Suomen poikien toinen ottelu lentopallon alle 18-vuotiaiden Olympic Hopes -turnauksessa Tshekin Ceske Budejovicessa toi tappion Puolalle. Tappio tuli luvuin 0-3 (19-25, 36-38, 17-25).

- Tähän peliin otettiin ne pelaajat kentälle, jotka eivät olleet aloituksessa ensimmäisessä ottelussa Slovakiaa vastaan, Suomen valmentaja Pekka Lahtinen kertoi.

Passarina oli Kasimir Luostarinen, hakkurina Henrik Porkka, keskipelaajina Atte Rissanen ja Taavi Tuominen, yleispelaajina Arttu Linjamäki ja Tuomas Siirilä sekä liberona Jere Syrjälä.

Puola otti heti alkuun otetta pelistä, vaikka Suomi johtikin avauserää 8-7 ja oli vielä iholla 14-16-tappiotilanteessa. Puolalla oli kuitenkin muutamia kovia hyppysyöttäjiä, jotka iskivät suoria pisteitä Suomen vastaanoton haparoidessa.

Toinen erä oli todella mukavaa katsottavaa suomalaisille. Se kesti 42 minuuttia ja Suomella oli peräti viisi eräpalloa. Puolalla oli kolme eräpalloa ja neljäs katkaisi erän.

- Siinä oli pienet marginaalit ja erä ratkesi kahteen meidän omaan virheeseen, Lahtinen totesi.

Kolmatta erää Puola hallitsi selkeästi ja suomalaisilla tuntui energia olevan vähissä.

- Luostarisen passipeliin olen erittäin tyytyväinen, varsinkin toisessa erässä. Porkka teki hakkurina ihan kansainvälisen tason suorituksen. Rissanen pelasi hänelle vieraalla paikalla hyvin, Lahtinen sanoi.

Suomen vastaanottoprosentti oli 42 ja Puolalla 54. Puolalla oli muutamia kovia hyppysyöttäjiä. Hyökkäystehot olivat myös suomalaisilla huonommat, 34, kun Puolalla ne olivat 49.

Suomalaisten tehokkaimmat
Henrik Porkka 12/+5
Tuomas Siirilä 8/+2
Atte Rissanen 5/0
Arttu Linjamäki 5/-5

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle