Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi neljänneksi Olympic Hopes -turnauksessa

Suomi neljänneksi Olympic Hopes -turnauksessa

 

Suomi sijoittui neljänneksi lentopallon alle 18-vuotiaiden poikien Olympic Hopes -turnauksessa Tshekin Ceske Budejovicessa. Sunnuntaina pelatun viisieräisen pronssiottelun vei Tshekki 3-2 (28-30, 22-25, 25-21, 25-17, 15-11).

- Siihen olen tyytyväinen, että kaivettiin ne voimat esille mitä jäljellä oli ja saatiin hyvä päätös tälle viikolle, Suomen valmentaja Pekka Lahtinen sanoi.

Suomi hallitsi kahta ensimmäistä erää mukavasti. Syöttö, torjunta ja puolustus toimivat. Tshekki kuitenkin paransi peliään ottelun edetessä. Suomen vastaanotto oli koko ajan vastustajaa parempaa, mutta torjunnat Tshekki vei peräti 18-9. Suomen hyökkäystehot eivät myöskään riittäneet ottelun voittamiseen.

- Meidän pelaajistamme Tuomas Siirilällä oli aivan huippuvastaanotto, 84 prosenttia. Molemmilla liberoilla (Jere Syrjälä ja Ville Sihvonen) oli myös turnauksen parasta vastaanottopeliä.

- Aloitussyöttöjä suunnattiin Tshekin Tadeas Handliolle ja sillä voitettiin kaksi ensimmäistä erää. Hänen tilalleen tuli Marek Sulc ja hän oli joukkueelleen hyvä apu hyökkäyksissä. Kolmannesta erästä lähtien Tshekin hakkuri Matij Smidl oli aivan pitelemätön ja hän paransi peliään loppua kohden.

Smidl teki ottelussa peräti 33 pistettä. Kolmas ja neljäs erä ratkesivat hänen syöttövuorollaan. Vastustaja vähensi myös omien virheidensä määrää pelin edetessä.

Suomen hakkuri Joonas Jokela teki 21 pistettä (+10).

Tshekki oli turnauksessa kolmas, Suomi neljäs, Slovakia viides ja Unkari kuudes.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle