Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa lauantaina.

Jenkkifutismiehet ja -naiset kohtaavat Ruotsin lauantaina Helsingissä

Jenkkifutismiehet ja -naiset kohtaavat Ruotsin lauantaina Helsingissä

Amerikkalaisen jalkapallon kausi 2014 päättyy viikonloppuna perinteisiin naisten ja miesten Ruotsi-otteluihin. Tänä vuonna ottelut pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla.

Ruotsin miesten maajoukkueelle ottelu on osa ensi kesän koti-MM-kisoihin valmistautumista. Suomelle ottelu on EM-kisavuoden päätös ja samalla uuden jakson alku. EM-kisoissa Suomi kaatoi Ruotsin niukasti 16-13.

- Joukkue on merkittävästi eri kuin EM-kisoissa. Mukana on 13 pelaajaa jotka pukevat miesten maajoukkuepaidan ensi kertaa päälleen, päävalmentaja Tuomas Heikkinen sanoo.

Viime kaudella MM-pronssia voittanut naisten maajoukkue puolestaan valmistautuu ensi kesän EM-kisoihin. Ottelu on joukkueelle vuoden ainoa. Naisten maaottelu käynnistyy kello 11. Miesten ottelu alkaa n. klo 13.30 naisten ottelun päättymisestä riippuen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle