Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alppihiihdon maailmancup starttaa viikonloppuna

Alppihiihdon maailmancup starttaa viikonloppuna

Alppihiihdon maailmancup alkaa tulevana viikonloppuna Söldenissä, Itävallassa. Lauantaina 25. lokakuuta kisataan naisten ja sunnuntaina 26. lokakuuta miesten suurpujottelukilpailut.  Mukana suomalaisista ovat Marcus Sandell ja Samu Torsti.

Viime vuonna Söldenissä miesten osakilpailuvoiton vei amerikkalainen olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Ted Ligety, joka hakee tällä kaudella jo kuudetta suurpujottelun maailmancupin kokonaiskilpailuvoittoa. Kovimpia haastajia ovat ranskalainen Alexis Pinturault, itävaltalainen Marcel Hirscher sekä norjalainen Henrik Kristoffersen.

Naisten puolella avausosakilpailun viime kaudella voitti sveitsiläinen Lara Gut. Söldenissä on hyvin pärjännyt myös slovenialainen Tina Maze, jolla on tilillään kolme voittoa. Viime kauden loukkaantumisten jälkeen ranskalainen Tessa Worley ja amerikkalainen Lindsey Vonn tekevät paluun maailmancupiin. Worley on puolustava suurpujottelun maailmanmestari Schladmingin maailmanmestaruuskilpailuista. Vonn on enää kolmen voiton päässä Annemarie Moser-Pröllin maailmancupvoittojen ennätyksestä.

Seuraa Söldenin avausosakilpailuja suorana Eurosportilla 25.-26.lokakuuta. Lähetykset selostaa Jukka Pelkonen.
Eurosportin kanavilla näkyy suorana kaikki kauden osakilpailut sekä maailmanmestaruuskilpailut. Maailmancup päättyy Meribeliin 22. maaliskuuta.

Marraskuun lähetykset:
15.11  
  
kello 10.45 Eurosport: Naisten pujottelu 1. kierros, Levi
kello 13.45 Eurosport: Naisten pujottelu 2.kierros, Levi

16.11     
kello 10.45 Eurosport 2: Miesten pujottelu 1. kierros, Levi
kello 13.45 Eurosport 2: Miesten pujottelu 2. kierros, Levi

29.11    
kello 18.45 Eurosport: Naisten suurpujottelu 1. kierros, Aspen, USA
kello 21.45 Eurosport: Naisten suurpujottelu 2. kierros, Aspen, USA

kello 20.00 Eurosport: Miesten syöksylasku, Lake Louise, Kanada

30.11     
kello 18.45 Eurosport: Naisten pujottelu 1. kierros, Aspen, USA
kello 22.00 Eurosport 2: Naisten pujottelu 2. kierros, Aspen, USA

kello 22.00 Eurosport: Miesten supersuurpujottelu, Lake Louise, Kanada

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle