Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käsipalloseura Riihimäen Cocks pelaa Karjaalla Challenge Cup - ottelunsa

Käsipalloseura Riihimäen Cocks pelaa Karjaalla Challenge Cup - ottelunsa

Käsipalloseura Riihimäen Cocks osallistuu toista vuotta peräkkäin Euroopan käsipalloliiton alaiseen Challenge Cup - turnaukseen. Viime vuonna kahdeksan parhaan joukkoon edennyt Cocks kohtaa ensimmäisessä vaiheessa uuden tuttavuuden Georgiasta, kun vastaan asettuu HC Samtredia. Joukkueet pelaavat molemmat ottelut Suomessa ja Karjaalla.

Suomalaisille käsipallofaneille tarjoutuu hieno mahdollisuus nähdä Challenge Cup-tasoista käsipalloa, kun Riihimäen Cocks ja HC Samtredia (GEO) ottelevat 29. - 30.11.14 Karjaan Sisu-Areenalla.

Joukkueen päävalmentaja, karjaalainen Kaj Kekki, luottaa joukkoihinsa. "Kautemme oikeastaan alkaa vasta nyt. Emme tiedä vastustajasta juuri mitään, mutta se on varmaa, että vauhti on kovaa ja me taistelemme tiukasti", Kekki hehkuttaa Challenge Cupin tärkeyttä.

Vaikka joukkueen keulahahmo, Andreas Rönnberg, on loukkaantumisensa vuoksi poissa peleistä, Riihimäen Cocksilla on kaikki mahdollisuudet jatkaa Cupissa eteenpäin seuraavalle kierrokselle, joka pelataan helmikuulla.

Pelien aikataulu:
La 29.11. klo 18 HC Samtredia - Cocks
Su 30.11. klo 14 Cocks - HC Samtredia

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle