Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Salon huikea taistelu toi pisteen, voitto karkasi

LP Salon huikea taistelu toi pisteen, voitto karkasi

LP Salon Mestarien liigan pistetili avautui torstai-iltana huikean 2,5 tuntisen kamppailun jälkeen. Voittoon asti salolaisten rutistus ei aivan riittänyt, saksalainen vierasjoukkue Dresdner SC kuittasi voiton 2-3 (25-20, 18-25, 22-25, 25-23, 11-15).

Kotijoukkue osoitti sitkeytensä ottelussa moneen otteeseen nousten useamman pisteen takaa aina peliin mukaan. Hienoimmat hetket nähtiin neljännessä erässä, jossa LP Salo nousi erän alun 1-7 ja myöhemmin 12-16 -numeroista erävoittoon 25-23.

Päätöserää kotijoukkue johti vielä 7-5, mutta sen jälkeen upealla 3-2 -kotivoitolla Mestarien liigan kaksi viikko sitten Dinamo Moskovasta aloittanut Dresdener SC oli parempi vieden erän 11-15.

- Aloitimme melko hyvin ja erityisesti syöttömme toimi upeasti. Pelin edetessä menetimme hyvät hallintaviheet liian usein turhiin virheisiin ja emme saaneet käytettyä painepaikkoja hyödyksemme. Puolustimme tänään hyvin, mutta isoissa palloissa oli vaikeaa. Hyvä peli, mutta huono lopputulos, paketoi illan LP Viestin päävalmentaja Kari Raatikainen.

Vierasjoukkueen päävalmentaja Aleksandr Waibl kehui kotijoukkuetta laajoin sanakääntein.

- Todella erilainen voitto viime otteluun nähden, vaikka tulos oli sama. LP Salo oli paljon monimutkaisempi vastustaja, kuin Dinamo. Salo pelasi viisaasti ja nopeaa peliä. He ovat vaikea vastustaja. Tänään hakkuripelissä olimme edellä ja torjunnassa.

Dresdner SC vei torjunnat 6-16. Vieraiden valkovenäläishakkuri Kristina Mikhailenko teki komeat 26/+14 kotijoukkueen Lena Lymarevan jäätyä tehoihin 10/-1.

Kotijoukkueen keskipelaajat hyökkäsivät erinomaisesti: Dubravka Rakic teki 17/+13 ja Kaisa Jokinen 13/+12. Torjuntoja kaksikko toki sai vain kolme, vieraiden keskitorjujakaksikon saatua aikaiseksi kahdeksan.

- Tasaisuus laitahyökkääjiemme pelistä puuttui. Keskeltä olimme tehokkaita ja syöttömme oli hetikittän loistavaa, Raatikainen vielä paketoi.

LP Salo jatkaa Mestarien liigaa kahden viikon kulttua toisella kotiottelulla, kun vastaan 9.12. tulee Dinamo Moskova. Dinamo on lohkossa toisena tasapisteissä (4) yhdessä Dresdner SC:n kanssa. Busto Arsiziolla on kasassa kolme pistettä ja LP Salolla yksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle