Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar hakee onnistumista Lake Louisen syöksyavauksesta

Andreas Romar hakee onnistumista Lake Louisen syöksyavauksesta

Alppihiihdon vauhtilajien maailmancup avataan lauantaina Kanadan Lake Louisen syöksylaskulla. Viime kauden loukkaantumiset selättynyt Andreas Romar lähtee hakemaan Kanadan Kalliovuorilta hyvän suorituksen kautta nostetta itseluottamukselle.

Lumisateet sotkivat syöksyharjoitusten aikataulut ja radalle päästiin vain keskiviikkona. Harjoituksissa Romarin aika riitti 35. sijaan, aikaeron ollessa Norjan Kjetil Jansrudiin 2.58 sekuntia.

– Seilasin pitkin ja poikin kolmannella sektorilla. Muuten oli ihan hyvää laskemista paikka paikoin. Hyvä tietää, että tuollaisella laskulla ollaan mukana, joten hyvillä mielin lähden kisaan vaikka harjoituslaskuja ei yhtä enempää tullutkaan, Romar toteaa maailmancupavauksen aattona.

Romar matkusti Pohjois-Amerikkaan hyvissä ajoin ja erinomaiset harjoitusolosuhteet löytyivät Kanadan Nakiskasta.

– Nakiska oli täydellinen, kun taas Beaver Creek reissun alussa hieman huonompi. Päästiin laskemaan ne laskut mitä tarvittiin näitä kisoja varten ja viimeistely oli hyvä kisanomainen suoritus ranskalaisten kanssa. Hyvä itseluottamukselle, että näkee oman vauhdin kärkilaskijoita vastaan. Kisalaskuun virheet pois, niin sillä pitäisi päästä tavoitteeseen, parhaimmillaan Lake Louisen syöksyssä 16. laskenut Romar kertaa.

Miesten alppihiihdon syöksylaskun maailmancupin avauskilpailu Kanadan Lake Louisesta lauantaina 29.11.2014 kello 20:30 alkaen. Suorat lähetykset MTV Maxilla ja Katsomo.fi klo 20:20 ja Eurosportilla klo 20:00 alkaen.

Sunnuntaina lasketaan supersuurpujottelun avauskilpailu klo 20:00 alkaen. Suorat lähetykset MTV Maxilla ja Katsomo.fi klo 19:50 ja Eurosportilla klo 20:00 alkaen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot