Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesmäkihyppääjät hakevat Lillehammerista tasaisia suorituksia

Miesmäkihyppääjät hakevat Lillehammerista tasaisia suorituksia

Miesten mäkihypyn maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Norjan Lillehammerissa. Sinne lähtee Suomesta neljän miehen joukkue: Lauri Asikainen, Anssi Koivuranta, Ville Larinto ja Jarkko Määttä. Maajoukkue on siis pysynyt muuten samana mutta Sami Niemi on vaihtunut Ville Larintoon.

”Analysoimme viime viikonvaihteen tulokset ja tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että nyt Samilla on hyvä aika tehdä harjoittelua kotimaisemissa. Kun maailmancup jatkuu ensi viikolla Venäjällä, Sami tulee taas mukaan”, kommentoi päävalmentaja Jani Klinga.

Klinga odottaa viikonvaihdetta rauhallisin mielin.

”Ihan kiva lähteä kilpailemaan. Tavoitteena on hakea hyviä, tasaisia suorituksia ja keskittyä omaan hyppäämiseen.”

”Olennainen tavoite on tietenkin saada niin paljon pisteitä maailmancupissa kuin mahdollista, se on aina eteenpäin. Tietysti myös fyysisesti on pysyttävä kunnossa.”

Lillehammerissa hypätään perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina on ohjelmassa karsintakilpailu, lauantaina ja sunnuntaina hypätään yksilökilpailut Lillehammerin HS138-mäessä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAnssi Koivuranta

Tiedot

Ville Larinto

Tiedot