Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Esko voittoisa, Shumoville tappio Mestarien liigassa

Esko voittoisa, Shumoville tappio Mestarien liigassa

 

Suomalaispelaajien esitykset lentopallon Mestarien liigassa keskiviikkona jäivät vähiin, kun Mikko Eskon turkkilaisjoukkue Halkbank voitti Ranskassa ja Konstantin Shumovin italialaisjoukkue hävisi kotonaan. Shumov ei pelannut lainkaan ja Esko kävi kentällä yhden syötön verran.

Konstantin Shumovin Treia koki kotonaan tappion kivikovalle venäläisjoukkuellee Belgorie Belgorodille erin 1-3 (25-22, 23-25, 19-25, 23-25). Shumov ei käynyt kentällä.

- Belgorod oli maineensa veroinen. Vaikke he tekivät meitä enemmän virheitä, olivat he ratkaisuhetkillä todella kovia. Erityisesti neljännen erän menettäminen 21-15-johdosta harmittaa kovasti. György Grözerin syötöt ja meidän hyökkäyksen pehmeys käänsivät erän, Shumov kertasi.

Shumov esitti pelin jälkeen myös suurta kunnioitusta Belgorodin riveissä loistaneen 39-vuotiaan Sergei Tetiukhinin suuntaan.

- Olympiavoittaja tappoi lähes 60 % tehoilla, vaikka vastassa oli koko ajan kahdet tai kolmen miehen torjunta.Huikea mies, jota ikä ei näytä painavan, Kosti ylisti.

Tetiukhin teki komeat 18 pistettä, hakkuri Grözer 17 ja Dmitri Muserski 14. Huikean tähtiryhmän seitsikossa nähtiin myös mm. passarina Dragan Travica ja toisena yleispelaajan Taras Khtey.

Treiasta hakkuri Giulio Sabbi teki 16, Bartosz Kurek 13 ja Simone Parodi 9 pistettä.

E-lohkon toisessa ottelussa Daniel Castellanin valmentama Fenerbahce otti 3-2-kotivoiton Paris Volleysta.

Puolessa välissä lohkovaihetta Belgorod johtaa lohkoa täydellä yhdeksän pisteen saaliilla. Fenerbahcella ja Treialla on neljä pistettä, Paris Volleylla yksi.

Mikko Esko seurasi myös vaihtokulmauksesta Mestarien liigan ottelua Halkbankin lyötyä vieraissa Ranskassa Tours 1-3 (22-25, 26-24, 20-25, 17-25). Ulas Kiyak hoiti passipuolen.

- Voitettiin. Syötin yhden ilkeän, kommentoi napakasti tapahtumia suomalaispassari.

Loukkaantumisesta toipunut Osmany Juantorena teki Halkbankille 16 pistettä, Tsvetan Sokolov 18 ja Emre Batur 14. Kotijoukkueen paras pistemies oli 23 pistettä tehnyt David Konecny. Toursin seitsikossa nähtiin myös ex-loimulainen keskitorjuja Dan McDonnell kahdeksan pisteen saaliilla.

Perugia löi lohkon G toisessa ottelussa Noliko Maaseikin vieraissa 0-3. Perugia johtaa lohkoa kahdeksalla pisteellä, Halkbankilla on pisteitä kuusi ja Maaseikilla sekä Toursilla kaksi. Kotivoitot Halkbankille Toursista ja Perugialle Maaseikista seuraavalla ottelukierroksella 17.12. varmistaisi molemmille jo jatkopaikan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle