Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Poutala hyvässä vauhdissa - Vaittiselle mc-avausstartti

Poutala hyvässä vauhdissa - Vaittiselle mc-avausstartti

 

Pikaluistelun maailmancup käynnistyi suomalaisten osalta perjantaina, kun ensimmäinen Berliinin osaklpailun kolmesta päivästä luisteltiin. Koko suomalaisjoukkue aloitti kisakauden B-ryhmistä.

Mika Poutala luisteli kolmanneksi 500 metrin B-ryhmässä ajalla 35,49. Kisan voittoon luisteli Italian Mirko Giacomo Nemsi (35,40) ennen Saksan Samuel Schwarzia (35,44). Poutalan parina luistellut Pekka Koskela oli 21. ajalla 36,13 ja ensimmäisen maailmancupin starttinsa luistellut Juho Vaittinen 28. soolona kauden parhaallaan 36,60.

Elina Risku luisteli 500 metriä 40,26 ollen B-ryhmän 18.

A-ryhmät 500 metrillä luistellaan myöhemmin perjantaina.

Lauantaina 1000 metrin B-ryhmIssä ovat mukana miehistä Mika Poutala, Juho Vaittinen ja Tommi Pulli sekä naisissa Elina Risku. Pekka Koskela ei ennakkosuunnitelmista poiketen luistele lauantaina.

Päävalmentaja Pasi Koskela:

- Positiivisia tuloksia tänään Suomen tiimissä, tie A-ryhmään on aukeamassa. Vauhti lisääntyy joka startissa. Pekan kanssa on kesällä vedetty kunnolla treeniä, ja huippuvauhdin kanssa jatketaan vielä hommia. Mitään ei tule ilmaiseksi, kun vedetään kymmenyksistä ja sadasosista.

- Pekan vedot pidetään vielä lyhyinä ja 1000 metrin vetämistä arvoidaan seuraavan kerran viikon kuluttua Heerenveenissä. Nyt keskitytään vauhdin jahtaamiseen. Juholle (Vaittinen) aukesi näin tie myös 1000 metrin debyyttiin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMika Poutala

Tiedot