Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi suomalaismäkihyppääjää jatkoon Lillehammerin karsinnasta

Kaksi suomalaismäkihyppääjää jatkoon Lillehammerin karsinnasta

 

Anssi Koivuranta ja Lauri Asikainen selvittivät tiensä jatkoon Lillehammerissa perjantaina hypätystä maailmancupin karsintakilpailusta. Miesten hypyt eivät olleet päävalmentaja Jani Klingan mukaan parasta mahdollista tasoa, mutta riittäviä jatkoon.

"Hyppääminen oli riittävää. Teknisiä virheitä on hieman matkassa, niitä tarvitsee saada nyt vuorokaudessa pois sotkemasta. Pojat olivat itse luottavaisin mielin, he ovat sen verran kuitenkin jo hypänneet mäkeä että tietävät miten kokonaisuutta parannetaan", Klinga kommentoi.

Ville Larinto ja Jarkko Määttä jäivät karsintaan.

"Kummaltakaan ei tullut normaalisuorituksia."

Lillehammerin mäkimontussa on pyörinyt tuuli koko perjantain ajan. Aamupäivän harjoituksissa useampi kokenutkin hyppääjä tuli kumpuun reippaan takatuulen takia. Vastaavasti taas joitain hyppääjiä tervehti keulalla navakka vastatuuli.

"Se on totta, mutta ei kelpaa selitykseksi. Hyppää vaan paremmin niin sillä ne ongelmat ratkeavat", Klinga kommentoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAnssi Koivuranta

Tiedot

Ville Larinto

Tiedot