Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romarin hyvä alkuvauhti suli ulosajoon Beaver Creekin syöksylaskussa

Andreas Romarin hyvä alkuvauhti suli ulosajoon Beaver Creekin syöksylaskussa

 

Jouni Pellinen kärjen tuntumassa ski crossin maailmancupin aikalaskuissa

Tulevissa MM-maisemissa Yhdysvaltojen Beaver Creekissä aloitettiin miesten alppihiihdon maailmancupviikonloppu syöksylaskulla. Kalliovuorten rinteet toimivat näyttämönä jälleen mielenkiintoiselle kilpailulle, mutta kärkisijalle nousi tuttu laskija.

Viime viikonloppuna Kanadan Lake Louisen vauhtilajien maailmancupin avausta hallinnut Norjan Kjetil Jansrud oli pitelemätön myös Yhdysvaltojen puolella. Jansrud syöksyi voittoon 0.54 sekunnin erolla ennen paluun maailmancupin palkintokorokkeelle tehnyttä Sveitsin Beat Feuzia. Kolmanneksi kauden toisessa syöksyssä laski isäntämään Steven Nyman.

Andreas Romar lähti radalle kilpailun 39. laskijana. Olosuhteiden puolesta kaikki oli Romarin suoritukseen kunnossa, mutta virhe ennen toista väliaikaa aiheutti ulosajon radalta ja keskeytyksen.

– Sokkokäännös, jossa vain ajetaan suoraan verkkoa kohti ja siinä pitää sulkea kiinni ennen keppiä. Painonsiirrossa ulkosukselle osuin yhteen veiviin ennen keppiä ja ei ollut mitään saumaa nousta takaisin laskulinjalle. Juniorimainen virhe, mutta ei oikein voi mitään asialla enää siinä vaiheessa tehdä, Romar kertasi.

Radan yläosassa Romar oli loistavassa vauhdissa ja ensimmäinen väliaika oli yksi kilpailun nopeimpia.

– Tehtiin pieniä muutoksia välineisiin ja se näkyy heti ajoissa. Suksi kulkee paremmin ja hyvä nähdä, että vauhtia näyttää olevan. Pieniä muutoksia ja heti alkaa toimimaan, niin kyllä se luo uskoa tekemiseen, Romar löysi hyvää laskustaan.

– Huomista ja Super-G:tä kohti mennään. Nämä on vielä ensimmäisiä kisoja tälle kaudella ja muutenkin pitkästä aikaa. Nautitaan laskemisesta ja vaikka tavoitteet ovat korkealla, niin ne täyttyvät aikanaan. Paremmin ja paremmin kulkee lasku kuitenkin joka päivä, Romar mietti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot