Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rukalla valmistaudutaan kumparelaskun maailmancupin avaukseen

Rukalla valmistaudutaan kumparelaskun maailmancupin avaukseen

 

Suomelta kuuden laskijan joukkue lauantain kilpailuun

Freestylehiihdon kumparelaskun maailmancup avataan tulevana viikonloppuna Kuusamon Rukalla. Valmistelut Rukatunturilla ovat käynnistyneet ja myös Suomen joukkue on valittu kauden avauskilpailuun.

Lauantaina laskettavaan kilpailuun Ski Sport Finland nimesi kuuden urheilijan joukkueen. Naisten sarjassa kilpailee kemijärveläinen Anniina Lahti ja miesten sarjassa Suomen joukkueessa on mukana viisi urheilijaa, maajoukkuelaskijat Jussi Penttala ja Jimi Salonen etunenässä.

Kilpailujen rakentaminen eturinteen kumpareikkoon käynnistyi maanantaina, kun lumikissat työstivät kumpareikkoa uusiksi kilpailukuntoon. Viralliset harjoitukset lasketaan torstaina ja perjantaina.

Suomen joukkue on median tavattavissa harjoitusten yhteydessä Rukalla torstaina ja perjantaina.

Suomen joukkue kumparelaskun maailmancupin avauskilpailuun Rukalle 13.12.2014

Naiset

Anniina Lahti, Avalanche Ski Club

Miehet

Jussi Penttala, Freestyleseura MoebiusJimi Salonen, Jyväskylän FreestyleseuraTopi Kanninen, Jyväskylän FreestyleseuraOlli Penttala, Freestyleseura MoebiusVeli-Valtteri Vanhala, Jyväskylän Freestyleseura

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle