Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Poutala toistamiseen viides Heerenveenissä

Poutala toistamiseen viides Heerenveenissä

 

Mika Poutala luisteli sunnuntaina Herrenveenin maailmancupissa 500 metrin viikonvaihteen toisessa kilpailussa hienosti viidenneksi. Poutalan aika oli 35,10, joka on myös miehen kauden paras.

Perjantaina Poutala sijoittui myös viidenneksi ensimmäisessä 500 metrin kisassa.

Sunnuntain 500 metrillä nopein oli perjantain tapaan Venäjän Pavel Kulizhnikov (34,58) ennen Puolan Artur Wasia (34,87) ja Hollannin Jan Smeekensiä

Maailmancupissa Poutala on 500 metrillä 19. tilalla 126 pisteellä.Jo viisi kisaa voittanut Kulizhnikov (580) on kärjessä ennen Kanadan Laurent Dubreuilia (471) ja Smeekensiä (411).

Pekka Koskelan viikonvaihteen ainoa luistelu toi B-ryhmässä 12. tilan ajalla 35,93. Juho Vaittinen oli 23. (36,51).

Elina Risku oli naisten 500 metrin B-ryhmässä 11. ajalla 40,00.

Mika Poutala:

- Satasella oli hyvää kiriapua ja päästiin kauden parhaaseen väliaikaan (9,67). Kaarteet toimivat jälleen hyvin, mutta tänään tulos tuli nimenomaan hyvien suorien ansiosta. Kokonaisuudessaan luistelu tuntui älyttömän helpolta.

- Seuraavaksi tulee kisatauko ja huippuvauhdin luistelemista jatketaan kaikkien kanssa. Seuraavat kisastartit vedetään tammikuussa.

Päävalmentaja Pasi Koskela:

- Mikan tulokset olivat erittäin kovia ja nyt mies on vahvasti kisassa mukana. Nousu A-ryhmään kehittyi heti top5-sijoiksi.

- Berliinin ja Heerenveenin tulokset ovat myös ensimmäisiä näyttöjä maajoukkueen valmennustiimin työstä. Maajoukkue on harjoitellut yhtenäisenä ja sillä on onnistuttu luomaan potentiaalia, jota nyt nähtiin Mikalta ja koko joukkueelta jäällä.

Maailmancup jatkuu tammi-helmikuun vaihteessa Vikingskipetissä Hamarissa Norjassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle