Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käsipallosyksy huipentuu Suomen Cupin Final Fouriin 20.- 21.12. Riihimäellä

Käsipallosyksy huipentuu Suomen Cupin Final Fouriin 20.- 21.12. Riihimäellä

 

Käsipallon kotimaiset pääsarjat on syksyn 2014 osalta pelattu yhtä miesten SM-liigan ottelua lukuun ottamatta ja katseet alkavat kääntyä joulunalusviikonloppuna Riihimäen Urheilutalolla pelattavaan Suomen Cupin Final Four -turnaukseen niin miesten kuin naisten osalta.

Otteluaikataulu 20.- 21.12.:

La klo 13 naiset HIFK-Dicken
La klo 15 naiset KyIF-ÅIFK
La klo 17.30 miehet HIFK-Atlas Vantaa
La klo 19.30 miehet Cocks-Dicken

Su klo 14 naisten finaali
Su klo 17 miesten finaali

Naisten SM-liiga kahdessa kastissa

Naisten SM-liigan syksy saatiin päätökseen sunnuntaina, kun SIF kaatoi kotonaan ÅIFK:n maalein 29-24. Dicken johtaa sarjaa joulutauolla perässään kahden pistein välien HIFK ja SIF. Muut neljä joukkuetta ovat puolestaan tiiviissä nipussa vain kahden pisteen sisällä Spartan pitäessä hallussa neljättä sijaa.

Cocks tappiotta miesten SM-liigassa

Miesten SM-liigassa pelataan vielä cupin "kenraaliharjoitus", kun keskiviikkona 17.12. Riihimäellä kohtaavat paikalliskamppailussa Cocks ja Dynamo Riihimäki. Hallitseva mestari Cocks on selvittänyt syksyn pistemenetyksittä, kun Dynamo puolestaan pitää sarjataulukossa perää vain yhdellä pisteellä. Kärjessä Cocksin kovin haastaja on viime kauden toinen finalisti Dicken. Kärkikaksikon varjona seuraavilla sijoilla ovat HC West ja Atlas Vantaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle