Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar neljäksi viikoksi sivuun kilparinteiltä

Andreas Romar neljäksi viikoksi sivuun kilparinteiltä

 

Alppihiihtäjä Andreas Romarin vaikeudet jatkuvat alppihiihdon maailmancupissa. Keskiviikkona Italian Val Gardenassa lasketussa syöksyharjoituksessa Romar törmäsi porttiin radalla ja loukkasi vasemman jalkansa.

Tapaturma sattui hieman radan puolivälissä, kuuluisan kamelinkyttyrä hyppyrin jälkeen.

– Ajoitus oli hieman hukassa ja ajauduin turhan lähelle keppiä oikealle menevässä käännöksessä. Polvi jäi kepin sisäpuolelle kiinni ja ajauduin kiertoliikkeeseen, jonka johdosta vasen polvi otti osumaa. Täällä suoritetuissa tutkimuksissa siinä näkyi luumustelma sääriluun päässä ja eturistisiteen venähdys, Romar kertasi tapahtunutta.

– Laskin vielä radan loppuun, kun ei vauhti pysähtynyt mietin, että nämä ovat varmaan ainoat harjoitukset ja otan tuntumaa radan loppuosaan. Monoja pois ottaessa laskun jälkeen alkoi polvessa tuntua, ettei kaikki ole ok ja sitten olikin jo paras mennä käymään lääkärissä ja kuvissa, Romar jatkoi

Arvion mukaan Romar on rinteestä sivussa neljä viikkoa, joista seuraavat kaksi viikkoa pitää ottaa rauhallisesti. Vaikka kyseessä on luumustelma, kuten viime kauden loukkaantumisessa on paikka tällä kertaa huomattavasti helpompi. Eturistisiteessä oleva venähdys ei aiheuta isompia toimenpiteitä.

– Ei pitäisi paraneminen venähtää tällä kertää niin pitkälle. Polven seudulla on parempi verenkierto ja muutenkaan ei niin paha paikka kuin kantaluu viime kaudella. Tavoitteena on vielä laskea MM-kisoissa helmikuussa, mutta tammikuun maailmancupit tulevat liian aikaisin, Romar mietti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot